Secretul unui ten frumos? Sucul de rodie!

1 69427 original jpg jpeg

Vrei să ai o piele care să radieze de frumuseţe? Nu e imposibil! Consumă suc de rodie şi te vei bucura de acest efect! Conţine multe minerale şi vitamine care protejează ţesuturile şi le redau elasticitatea.

Rodia,un fruct plin de antioxidanţi,te menţine tânără şi plină de viaţă. Ea protejează organismul de radicalii liberi vinovaţi în procesul celular de îmbătrânire. Un pahar cu suc de rodie,băut dimineaţa,este absorbit în totalitate şi oferă corpului substanţele necesare în procesul de regenerare al corpului.

Şi măştile cu suc de rodie oferă rezultate uimitoare. Eşti cu un pas înainte problemelor inestetice cauzate de frig (pete roşii,piele uscată) dacă aplici,o dată la două zile,o mască nutritivă,cu factor de protecţie împotriva temperaturilor scăzute,dintr-o banană bine coaptă,o linguriţă cu miere şi două cu suc de rodie. Amesteci până se omogenizează şi aplici pe faţă. Laşi masca să acţioneze o jumătate de oră. Apoi te speli pe faţă cu apă călduţă.

Sucul de rodie mai are efect antiinflamator asupra pielii,e cicatrizant şi antiseptic. Iată de ce,tamponările,în fiecare seară,cu suc de rodie previn coşurile,tratează petele roşii şi previn infecţiile uşoare. Cosmeticienii mai folosesc sucul de rodie pentru a menţine culoarea părului după vopsire. Taninii din acest fruct fixează culoarea,dău strălucire părului,volum şi-l menţin frumos.



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg