Sfaturi anti-îmbătrânire pentru tenul tău

Pielea uscată, ternă, este un semn că organismul e încărcat de toxine jpeg

Te numeri printre cele care numai la auzul cuvântului „riduri” se schimbă la faţă? Toate femeile îşi doresc un ten perfect aşa că trebuie să iei în calcul anumite aspecte. Iată cum şi cu ce îţi îngrijeşti tenul după 30 de ani.

DemachiantÎncepe lupta cu ridurile imediat cum cobori din pat dimineaţa. Alege produse care să exfolieze gentil pielea,să-i redea aspectul tânăr şi să lupte împotriva radicalilor liberi,cu ajutorul antioxidanţilor,cum ar fi extractul de ceai alb,extractul de rodie şi vitamina C. Această operaţiune este recomandată atât dimineaţa,cât şi seara.

Diminuează liniile fine şi minimizează daunele razelor UV,folosind un serum puternic. Are cam  63% putere de acţiune în comparaţie cu un tratament cu laser al ridurilor. Serumurile cresc şi nivelul natural de colagen şi îmbunătăţesc textura pielii,deci ai o mulţime de beneficii.

Sunt o mulţime de creme pe piaţă,însă găseşte una care să ţi se potrivească şi foloseşte-o zilnic! Crema stimulează activitatea celulelor pielii,iar acestea încurajează regenerarea mai rapidă. Rezultatul? Un ten mai lin,mai sănătos şi o piele cu un aspect mai tânăr.

Poţi lupta cu ridurile şi în timp ce dormi. Foloseşte o cremă specială de noapte,care să ajute la accelerarea reînnoirii celulare. Pielea se hidratează,arată şi se simte reenergizată şi,în timp,devine mai netedă. 



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg