Sfaturi pentru a preveni căderea părului

1 65623 original jpg jpeg

Indiferent de vârstă, această problemă poate apărea atunci când te aştepţi mai puţin. Pe lângă factorii de mediu, moştenirea genetică, şi stresul poate contribui la dezvoltarea acestei probleme.

Deoarece nu ştii niciodată ce anume o cauzează,poţi face mai multe lucruri. Iată câte sfaturi pentru un păr bogat,cu zero fire pierdute!

În topul listei de sugestii se află suplimentele alimentare.Un supliment bun,care ajută la menţinerea sănătăţii scalpului,este esenţial pentru prevenirea căderii părului. Întreabă-ţi medicul de familie sau farmacistul ce îţi recomandă. Poţi face şi o serie de analize pentru a vedea dacă ai anumite careţe în organism.

Şamponşi balsam de calitate.Atunci când mergi la salon,încearcă să-ţi cumperi sau să-ţi comanzi de aici nişte produse speciale pentru tipul tău de păr. Şampoanele şi balsamurile de specialitate nu se compară cu cele din comerţ şi-ţi fac părul mult mai rezistent. Dacă ai părul fragil,foloseşte un balsam pe bază de proteine​​,iar dacă este aspru,unul hidratant.

O dietă echilibrată.Studiile au arătat,de-a lungul vremii,că o alimentaţie sănătoasă este esenţială,inclusiv pentru menţinerea la cote ridicate a frumuseţii capilare. O dietă bogată în uleiuri esenţiale şi nutrienţi îţi va ajuta părul să arate bine şi va împiedica căderea acestuia.

Masajulscalpului.Acesta stimulează circulaţia scalpului,iar părul tău se va regenera în cel mai scurt timp. Aplică cu ajutorul buricelor degetelor o presiune fermă,prin mişcări circulare. Ulterior,trage uşor de păr,pe toată suprafaţa capului,pentru a stimula rădăcinile.

Mergi în mod regulat la salon.Îndepărtează vârfurile deteriorate,o dată la trei luni,şi roagă-ţi coafeza să-ţi facă o mască hrănitoare şi un masaj ca la carte.

Relaxează-te.Stresul cotidian este principala cauză a majorităţii afecţiunilor de care suferim,aşa că,un moment de respiro,zilnic,îţi va face bine! Mergi la înot,du-te la călărie,aleargă seara în parc sau uită-te la un film bun şi râzi cu prietenii. Cu cât starea ta generală este una mai bună,cu atât organismul va funcţiona mai bine şi,implicit,şi părul tău va arăta sănătos.

Citeşte şi:

Fă-ţi automasaj facial pentru un ten tânăr!

Ce tunsoare alegi primăvara aceasta?



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg