Sfaturi pentru o piele strălucitoare

1 72975 original jpg jpeg

Vrei să ai o piele superbă, frumoasă şi strălucitoare? Citeşte aceste sfaturi pentru a afla cum să ai grijă de ea, astfel încât să arate uimitor când te trezeşti dimineaţa.

Ai grijă ce mănânci

Pentru o piele frumoasă şi strălucitoare,nu contează doar ce pui pe ten,ci şi ce regim alimentar ai. Prin urmare,mănâncă sănătos pentru o piele curată. Introdu în alimentaţia ta seminţe de in,susan,soia,nuci,peşte şi alte fructe de mare. Toate acestea oferă pielii uleiurile de care are nevoie.

Nu uita de demachiere

Nu te culca niciodată fără să-ţi îndepărtezi machiajul de pe faţă! Este indicat să foloseşti o cremă de noapte bună şi hidratantă aleasă în funcţie de tipul pieliitale.

Hidratează-te

Pentru un ten curat,frumos şi strălucitor este necesar să-ţi hidratezi şi corpul. Bea cel puţin 2 l de apă în fiecare azi. Evită băuturile alcoolice,pentru că acestea te deshidratează.

Citeşte şi:

5 alimente pentru o piele perfectă

Uleiul de argan,„aur” pentru piele

Nu renunţa la crema de protecţie

Profită de vremea bună şi fă-ţi timp ca în fiecare zi să stai cateva minute la soare. Este foarte important să foloseşti cremă de protecţie pe faţă. Protejează şi celelalte zone expuse la soare:picioarele,gâtul şi braţele. Crema de protecţie ţine la distanţă ridurilor,pigmentarea pielii,precum şi cancerul de piele.

Foloseşte ulei de migdale

Utilizează ulei de migdale pentru tenul uscat,dar şi pentru pielea normală,pentru o hidratare intensă a pielii. Încearcă să-l aplici pe faţa umedă şi îndepărtează-l cu un prosop curat. Pentru cele care au tenul uscat,uleiul de migdale poate fi lăsat pe ten să acţioneze mai mult timp.

Fă duşuri scurte

Dacă faci duşuri scurte şi foloseşti săpunuri blânde,iar apoi îţi hidrateazi corpul cu creme hrănitoare,care conţin glicerină şi uleiuri minerale,vei scăpa de pielea uscată.



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg