Tratamente de noapte pentru o piele perfectă

1 47708 original jpg jpeg

Pe timpul nopţii, regenerarea celulară atinge punctul maxim, de aceea ar trebui să profiţi de acest lucru. Iată câteva soluţii pentru o piele întinerită.Ulei de ricin pentru gene lungi şi sănătoase

Ştiai că uleiul de ricin ajută la creşterea părului? Folosit cu regularitate pentru gene şi sprâncene,acesta poate da rezultate remarcabile. Genele tale vor fi mai dese,mai lungi şi mai sănătoase. Aşadar,după o demachiere riguroasă a ochilor,aplică ulei de ricin la baza genelor şi la rădăcina sprâncenelor. Ai grijă însă ca uleiul să nu-ţi intre în ochi,deoarece poate provoca o senzaţie destul de neplăcută.Mască cu ulei de măsline pentru un păr strălucitor

Dacă vrei să ai un păr strălucitor peste noapte,prepară-ţi o mască cu avocado şi ulei de măsline. Pasează pulpa de la o jumătate de avocado şi adaugă două-trei linguri de ulei de măsline. Aplică acest amestec pe lungimi şi vârfuri,masează bine părul şi acoperă-l cu o cască pentru duş sau cu o pungă de plastic. Îţi poţi înfăşura apoi capul cu un prosop sau poţi înveli perna cu unul,astfel încât să nu se păteze. Dimineaţa spală-te pe cap în mod obişnuit.

Tratamentele de albire pentru acasă te ajută să ai dinţi mai albi,peste noapte. Mergi la un medic stomatolog care să-ţi recomande un gel de albire sau cumpără unul din comerţ. Aplică-l pe dinţi în fiecare seară,înainte de culcare,apoi foloseşte o gutieră pentru a-ţi acoperi dinţi. Se recomandă un detartraj înaintea tratamentului de albire,care asigură o albire mai eficientă şi de lungă durată.

Miere pentru călcâie fine

Călcâiele tale au de suferit după o vară călduroasă. Expuse la praf în încălţămintea decupată,acestea se usucă foarte tare şi cu timpul pielea se poate crăpa. Noaptea este ideală pentru un tratament de urgenţă al călcâielor. Tot ce trebuie să faci înainte de culcare este să stai cu picioarele în apă caldă timp de 10 minute,apoi să-ţi exfoliezi pielea călcâielor cu o piatră ponce. La final şterge-ţi picioarele,aplică un strat subţire de miere şi încalţă-te cu o pereche de şosete de bumbac,cu care să rămâi peste noapte.

Pernele cu oxizi de cupru pentru tratarea acneei

Cuprul contribuie la vindecarea rapida a rănilor,fiind indispensabil în formarea ţesutului conjuctiv. De asemenea,acesta stimulează sinteza şi maturarea colagenului,substanţă care oferă elasticitate pielii. Are rol antibacterian,antifungic şi antiacarian,ceea ce ajută la tratarea tenului acneic. Fie că ai probleme de natură hormonală sau o predispoziţie genetică pentru pielea grasă,aceasta ţi le va ameliora.



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg