Trucuri care te fac mai atrăgătoare

1 67680 original jpg jpeg

Ţi se pare că toate prietenele tale întorc capul bărbaţilor, în timp ce tu te simţi răţuşca cea urătă? Scoate-ţi din cap acest gând, deoarece fiecare femeie are atuurile sale. Trebuie doar să ştii cum să le scoţi în evidenţă.

Accentuează-ţi feminitatea

Nimic nu te pune mai bine în valoare decât culoarea roşie. Dacă până acum garderoba ta ducea lipsă de haine în nuanţe de roşu,este cazul să faci câteva cumpărături. O rochie roşie,o pereche de pantofi sau un sacou în această culoare te vor scoate cu siguranţă din anonimat. Nu te limita doar la haine,poartă roşu şi la unghii,sau la buze,mai ales când ieşi seara în oraş. Ai grijă totuşi să nu exagerezi. La o rochie roşie trebuie să adopţi un machiaj mai natural.

Citeşte şi;

Trucuri pentru o piele frumoasă

Frumoasă din cap până-n picioare

Achiziţionează-ţi un parfum de calitate

Parfumul este arma secretă a oricărei femei şi poate fi considerat o adevărată carte de vizită. Încearcă mai multe arome şi vezi care ţi se potriveşte cel mai bine. Ai de ales între o gamă largă,începând de la cele dulci,florale,la cele marine,răcoritoare. Aplică-l la încheieturile mâinilor şi pe gât,fără însă să dai prea mult. O cantitate prea mare poate fi copleşitoare pentru simţuri şi-i va respinge pe cei din jur.

Ai mai multă grijă de părul tău

Cu toate ne dorim o podoabă capilară bogată,iar pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie să-i acorzi o îngrijire specială. Nu lăsa vârfurile să se despice şi nu folosi prea multe produse de coafare precum fixativul sau spuma de păr. Acestea îl vor îmbâcsi şi-l vor face mai fragil. Utilizează un şampon în funcţie de tipul de păr pe care-l ai şi nu uita de balsam şi masca hidratantă,care-l vor face mătăsos. De asemenea,studiile au relevat că bărbaţii le consideră mai atractive pe femeile care au părul lung.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg