Trucuri de machiaj care îţi ascund defectele

1 67625 original jpg jpeg

Ce frumos ar fi dacă am bate din palme şi brusc ar dispărea toate imperfecţiunile tenului! N-ar mai trebui să apelăm la zeci de strategii ca să scăpăm de ele. Cum acest lucru nu este posibil, încearcă să-ţi foloseşti produsele din trusa de machiaj ca să ai o faţă fără cusur.

Dacă buzele sunt prea subţiri

Te uiţi cu jind la persoanele care au buze senzuale şi cărnoase,conturate perfect,şi ţi-ai dori ca ale tale să fie la fel,însă oglinda se încăpăţânează să-ţi arate cu totul altceva. Ca să dai volum buzelor tale,alege un creion pentru contur într-o nuanţă cât mai apropiată pielii tale şi accentuează forma lor,insistând în partea centrală. Estompează excesul de culoare cu buricul degetului. Machiajul trebuie să pară natural,fără a exista diferenţe între marginile buzelor şi centrul acestora. Apoi aplică rujul şi ai grijă să păstrezi conturul. Ca buzele tale să pară mai pline,foloseşte culori deschise şi evită produsele de machiaj mate.

Sfat:Pentru a da un plus de volum buzelor,aplică puţin gloss pe mijlocul buzei superioare.Nas mai mic fără intervenţii chirurgicale

Pentru corecţia acestei părţi a feţei,trebuie să umbreşti zonele pe care nu vrei să le reliefeze lumina. Întrucât vrei să reduci din lungimea nasului,asta înseamnă să aplici un fard corector cremos,maroniu,chiar pe vârful acestuia. Produsul intră mai bine în piele şi se întinde uniform cu ajutorul unui bureţel sau a degetelor,folosind mişcări circulare.

Dacă n-ai un fard maroniu,poţi utiliza şi o pudră compactă închisă la culoare.

Cum alungeşti pomeţii

Dacă ai faţa rotundă sau în formă de diamant,te confrunţi cu problema obrajilor mult prea scurţi şi înguşti. Ca să repari această problemă,dă-te cu fond de ten mai închis decât nuanţa pielii în părţile laterale,pornind de unde se termină pomeţii spre colţul exterior al ochiului. Aplică apoi un produs mai deschis,sidefat,pe bărbie şi frunte,ca să alungeşti optic faţa. 

Dă-te cu fard de culoare închisă pe pomeţi,iar blush-ul îl aplici pe linia de dedesubt. Astfel,zona de maximă rotunjime a pomeţilor este ascunsă.

Aşa îţi maschezi fruntea lată

Nu numai prin coafură îţi poţi acoperi fruntea proeminentă,ci şi prin utilizarea înţeleaptă a produselor de machiaj. După ce te-ai dat cu fondul de ten obişnuit pe faţă,aplică o culoare mai închisă la rădăcina părului,până spre centrul frunţii. O altă soluţie este ca după ce ai aplicat baza de machiaj,să te dai cu o pudră mai întunecată în partea de sus a frunţii.  

Dacă fruntea îţi este bombată,deasupra sprâncenelor şi în centru foloseşte un fond de ten mai închis şi mai deschis pe lateral.

Pentru ochii mici

Dacă nu eşti fericita posesoare a unor ochi mari şi expresivi şi vrei să schimbi asta,un strop de fard deschis la culoare,cu nuanţe de roz pal sau alb sidefat,în colţurile interioare ale ochiului,îţi luminează privirea şi o face să pară mult mai seducătoare. De asemenea,foloseşte un dermatograf negru sau maro închis pentru conturul ochilor,care generează un efect subtil de alungire întrucât contrastează cu albul ochilor. Ai  grijă să nu-l aplici pe mucoasa ochiului,ci în zona rădăcinilor genelor,pentru că va avea efectul opus.  

Genele curbate,evidenţiate,dar nu încărcate,îţi pun în valoarea privirea şi culoarea ochilor.

Cearcănele creează o umbră în zona ochilor,ceea ce-i face să pară mai mici. Ca să ascunzi culoarea violet din această parte a feţei,dă-te cu un corector în tonuri galbene,pentru a evidenţia irisul.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg