Trucuri pentru dinţi mai albi

1 70661 original jpg jpeg

Poţi să încerci să schimbi lumea cu zâmbetul tău, dar nu lăsa obiceiurile nesănătoase să-ţi umbrească strălucirea surâsului. Dacă ţii cont de următoarele sfaturi, poţi avea o dantură impecabilă timp îndelungat.

Evită alimentele care pătează dantura

Ritualul zilnic de îngrijire a dinţilor trebuie să cuprindă:periaj,dimineaţa şi seara,cu o pastă de dinţi care conţine fluor,folosirea aţei dentare şi a apei de gură. Evită consumul de alimente periculoase pentru dantură. Sosul de roşii,cafeaua,vinul roşu,coacăzele şi sfecla roşie distrug smalţul dinţilor şi îi pătează. Alege fructele şi legumele verzi:salată,spanac,castraveţi şi mere,fiindcă protejează dinţii împotriva colorării.

5a956ccdc609d9b70ebb782ec0e9d40a jpg jpeg

Bea ceai verde

Curăţă zilnic dinţii cu interiorul unei coji de banană sau pune o lingură cu zeamă de lămâie ori cu oţet de mere pe periuţă şi spală-te bine. Clăteşte-te cu apă rece. Aşa scapi de petele galbene şi de tartrul care afectează suprafaţa dintelui. De asemenea,ca să fereşti gura de bacterii,bea câte o cană cu ceai verde după mesele principale.

Iaurtul întăreşte dinţii

Zahărul din produsele dulci favorizează dezvoltarea bacteriilor. După ce le mănânci,bea un pahar cu iaurt,pentru că remineralizează dantura şi o fereşte de infecţii. De asemenea,stafidele sunt surse importante de acid oleanolic,util în igiena orală.

Foloseşte bicarbonat

Te-ai obişnuit să-l utilizezi în bucătărie,dar bicarbonatul este folosit şi în preparatele de albire pentru că protejează suprafaţa dinţilor şi elimină petele. Prepară o pastă din trei linguriţe cu bicarbonat şi una cu apă,cu care spală-te pe dinţi de două ori pe lună.



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg