Tutorial machiaj de zi pentru ochi verzi

1 73425 original jpg jpeg

Pentru obţinerea unui machiaj de excepţie alegeţi tentele de maro, violet sau mov în ceea ce priveşte fardul ales pe timp de seară şi roz deschis, pal pentru evenimentele ţinute ziua.

Machiajul pentru ochii verzi are scopul de a duce până la limitele admise frumuseţea şi naturaleţea pe care aceştia o emană. Cu ajutorul unui machiaj bine realizat,veţi reuşi să vă accentuaţi culoarea ochilor,dar şi trăsăturile delicate ale feţei. 

Pregătirea fetei

Dacă vă doriţi un machiaj rezistent,este nevoie să nu evitaţi acest pas important. Tenul se pregăteşte printr-un gomaj simplu sau efectiv prin demachiere,hidratare cu ajutorul unei creme ce conţine o protecţie solară şi tonifiere.

Machiajul fetei

Înainte de orice,trebuie să menţionez că fondul de ten este foarte important şi va da culoare întregului machiaj şi din această cauză trebuie să-l căutaţi foarte bine pe cel care se potriveşte nuanţei şi nevoilor tenului dumneavoastră. După uniformizarea unui strat subţire de fond de ten,aplicaţi şi anticearcanul cu ajutorul unui bureţel în zonele cu imperfecţiuni. De recomandat ar fi să folosiţi şi degetele în cazul în care aţi ales un fond de ten lichid,să întindeţi şi pe gât pentru a nu exista acea linie între două nuanţe diferite ale pielii.

Stabilizaţi machiajul feţei cu ajutorul unei pudre translucide,cu un ton sau două mai închise decât fondul de ten,pe pomeţi,maxilar,bărbie şi nas,doar pentru contur.

Machiajul ochilor

Pentru o aderenţă cât mai bună a fardului de pleoape,se poate folosi anticearcanul sau corectorul şi pentru aplicare,înaintea machiajului ochilor. Se sigilează cu puţină pudră şi se poate începe colorarea în nuanţele dorite.

Pentru machiajul de zi,a unor ochi verzi,este nevoie să începeţi în primul rând cu aplicarea unui fard argintiu spre alb în zona de sub sprânceană. Fardul este necesar să fie mat. Următorul pas constă în aplicarea unui roz deschis pe centrul sprâncenei,în strat mai gros,urmând să fie difuzat pe toată sprânceana cu ajutorul unei pensule speciale. Spre capătul exterior se va folosi un mov şi se va efectua un blending cu ajutorul aceleiaşi pensule. În colţul interior al ochiului se va folosi un fard alb mat pentru un plus de strălucire şi luminozitate.

În partea de jos,pe pleoapa inferioară se va trasa o linie subţire din acelaşi mov,pierdută spre punctul intern al ochiului. Genele false se vor evita,aşa că sigilaţi machiajul cu două straturi de mascara waterproof. Dacă doriţi,vă puteţi scoate în evidenţă şi mai mult irisul cu ajutorul unui dermatograf ce-l veţi folosi pentru trasarea liniilor în interior.

Machiajul buzelor

Având în vedere că este un machiaj de zi,iar culoarea existentă predominantă la machiajul ochilor este rozul,de recomandat este să mergeţi pe acelaşi stil,să nu exageraţi şi să alegeţi un luciu,un gloss,un ruj mat de culoare roz pal,sau chiar un mov dacă vă doriţi un plus de culoare şi sunteţi o fire îndrăzneaţă. Însă,de ţinut minte-este un machiaj de zi şi nu exageraţi.



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg