7 sfaturi pentru a păstra bunul gust

1 46955 original jpg jpeg

Moda propune în fiecare sezon noi direcţii. Iată câteva sfaturi ca să adaptezi tendinţele la stilul tău.

1. Lenjerie invizibilă

Pentru o ţinută rafinată, desuurile trebuie să rămână invizibile. Deasemenea, este indicat ca ele să nu fie prea strânse, pentru că accentuează rotunjimile sau pot face cute urâte pe piele. Aşa că, priveşte-te cu atenţie în oglindă din toate părţile, înainte de a ieşi din casă.

2. Mini cu măsură

În general, fusta mini nu pune probleme. Este foarte feminină şi are un efect seducător garantat. Purtată în sezonul rece cu o pereche de cizme şi cu dresuri groase,te va prinde de minune. Evită totuşi fustele exagerat de scurte purtate cu ciocate sau cu ghete.

3. Pune accentul pe calitate

Când îi cumperi haine, pune accent pe calitate. Alege haine bine croite, materiale care cad frumos şi optează pentru piesele care nu se demodează, cum ar fi cămaşa albă, rochia neagră şi altele.

4. Atenţie la imprimeuri!

Nu face abuz de imprimeuri, pentru că asta nu te avantajează. Pentru a rămâne în tendinţe, evită combinarea unei bluze cu flori cu o pereche de pantaloni în dungi. O piesă cu imprimeu şi una uni arată frumos şi la modă. Poţi opta şi pentru o rochie în dungi,în nuanţe pastelate.

5. Culoarea potrivită

Încearcă să alegi gama potrivită de culori, care ţi se potrivesc şi carete pun în valoare. Optează pentru tonuri mai serioase şi respectă câteva regulide stil şi mai ales de bun simţ. De exemplu, lasă-i fiicei tale rozul bonbon, iar tu alege albastrul ultramarin sau albul.

6. Maschează-ţi burtica

Dacă ai burtică, alege culorile uni. În acest fel, abdomenul nu va ieşi în evidenţă, deoarece culorile mate fac această zonă să pară mai plată. Foloseşte volume la nivelul şoldurilor pentru a subţia burta (de exemplu o cămaşă pe care să o porţi peste pantaloni sau peste fustă).

7. Pune-ţi silueta în valoare

Silueta va fi avantajată dacă eviţi detaliile care îngraşă, cum ar filiniile orizontale,liniile oblice, culorile deschise şi strălucitoare. Adoptă fără ezitare liniile verticale, culorile închise, joacă-te cu volumele şioptează pentru materiale fluide.



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg