Cardiganul. Idei de inspiraţie pentru ţinuta ta

1 65861 original jpg jpeg

Cardiganele au devenit un articol vestimentar tot mai des îmbrăcat în această toamnă. Acestea sunt potrivite acestui sezon, deoarece sunt călduroase şi pot fi purtate cu orice ţinută.

Aceste cardigane se potrivesc de minune cu o cămaşă elegantă,o bluză simplă,casual. Le găseşti în orice culoare,dimensiune şi care să se potrivească stilului tău.

Iată câteva idei de inspiraţie pentru ţinuta ta:

Cardiganele tricotate ţin de cald în zilele de toamnă. Designul cu dungi arată minunat şi interesant,şi poate fi purtat la orice ocazie. Franjurile sunt la modă,aşa că dacă vrei să urmeze tendinţa poţi actualiza garderoba ta cu un design de genul asta.

5d68fabc27c007fa3be8438b4b3cdb24 jpg jpeg

Combinaţia este perfectă pentru tine. Arată foarte şic,elegant şi sofisticat şi cel mai important lucru este că va ţine de cald. Cardiganul în dungi cu negru şi bej va înfrumuseţa ţinuta şi te va face să arăţi modern. Ţinuta poate fi casual,dar dacă-l porţi cu o cămaşă elegantă şi tocuri,poţi purta acest tip de cardigan.

4e2e9e9e73ab1bee323b375f52974851 jpg jpeg

Dacă ai fost în căutarea unei ţinute,dar care să fie elegantă şi sofisticată,alege o pereche de blugi skinny şi o bluză neagră cu puţină dantelă,peste care îţi pui un cardigan. Poţi purta această combinatie oriunde vrei.

9554f47e714c58228fd0936cec391200 jpg jpeg

Trebuie să fii foarte atentă atunci când amesteci modelele. Dacă nu ştii ce să porţi peste bluză,atunci este recomandată o veste în culori neutre. Ele sunt întotdeauna o alternativă excelentă pentru zilele reci şi pot face să arate ţinuta strălucitoare în zilele gri.

68946d16200cf5dbe31b0fd89b5030d0 jpg jpeg

Un design monocromatic de tricotaje sunt întotdeauna o alegere bună,pentru că le poţi potrivi cu orice. Lungimea cardiganului te va face să arăti mai înaltă şi mai slabă. Pentru un aspect mai sofisticat şi modern,potriveşte culoarea cardiganului cu pantofii sau geanta.

6daa146fbb4e369dda3d4b3f3a7b63bf jpg jpeg

Cardiganele care sunt până la genunchi arată foarte bine,deoarece culorile fac ţinuta să arate caldă şi confortabilă. Acest tip de cardigan este perfect pentru zilele reci de toamnă.

Cardiganul clasic cu aztec. Combinaţia arată foarte elegantă şi modernă,şi poate fi purtată oriunde. Atunci când alegi să porţi acest model de cardigan,optează pentru fustele midi,pentru că sunt mult mai adecvate şi elegante. Stilul şi designul acestuia se potrivesc perfect pentru întreaga ţinută şi este mai confortabilă.

Credite foto:www.fashiondivadesign.com



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg