Iată ce pălării se poartă vara asta!

1 63432 original jpg jpeg

Eşti în căutarea unei pălării care să-ţi completeze stilul vestimentar sau cauţi un model practic, în tendinţe, care să te protejeze de soare? Indiferent de scop, alege modelul preferat din cele care sunt în trend anul acesta.

Fie că preferi pălăriilecu boruri largi sau pe cele stil şapcă,designerii au încercat să ofere modele care să satisfacă toate gusturile în materie de pălării.

Pălăriile supradimensionate

b60cedc09a6dabdc81d3b400b0670827 jpg jpeg

Numeroşi creatori de modă şi-au prezentat colecţiile de pălării având ca model reprezentativ pălăria tip „Floppy“,supradimensionată. Încearcă să asortezi ţinutei o astfel de pălărie în nuanţă feminină,spre exemplu roşu-bordo,sau alege un model cu print floral.

Pălăria de paie

58f86e65e608ca8ad9a92cbed2a3086c jpg jpeg

Tradiţionala pălărie confecţionată din paie este cu siguranţă una dintre cele care fac furori şi în 2015. Singura modificare majoră în conceptul acestei pălării este culoarea,care nu mai trebuie să imite natura.

Saint Laurent şi Agnes B. sunt doar doi dintre designerii care au colorat pălăria de paie într-o mulţime de nuanţe şi combinaţii de printuri interesante.

Şapca

În acest sezon ai o mulţime de variante de şepci create de marii designeri. Se poartă acest tip de accesoriiîn orice model,de la şapcă elegantă până la aceea pe care o asortăm cu ţinuta la meciuri.

15d1d626957ac08f03b63212a9d657ce jpg jpeg

De asemenea,anul acesta la mare căutare sunt şepcile şcolăreşti,în culori albastru,roşu şi poţi opta şi pentru modelele în carouri.

Ralph lauren,Jean Paul Gaultier şi Moschino îţi dau câteva sugestii de şepci care fac furori în acest sezon. Caută-le colecţiile şi alege modelul preferat!

Pălăria tip „Panama“

În tendinţele anului 2015 este şi pălăria stil „Panama“. Purtând-o împreună cu obiectele tale vestimentare preferate,te poate scoate din anonimat.

ae83b45e65e1eb2c91a8ba7dbfb2feea jpg jpeg

Pălăria „Panama“ îţi oferă un look şic,la modă şi te vei simţi foarte confortabil cu ea. Anul acesta,noutatea constă în culori,care se recomandă să fie închise,pentru a da ţinutei mai multă eleganţă.

Bentiţele cu flori

Tot în categoria accesorii de pus pe cap intră şi cununele înflorate,care anul acesta fac senzaţie fie că sunt preferate bentiţele cu flori discrete,fie că este vorba despre accesoriile cu flori supradimensionate.

2e4de7fb3daef36eae762bff8ceea9f8 jpg jpeg

Chiar dacă nu e tocmai stilul tău,încearcă măcar pentru o zi să porţi bentiţa cu flori. Te vei simţi zâna cea bună din poveşti,varianta urbană,mult îmbunătăţită.

Pălăria de soare

Cu boruri largi,pălăria de soare este prin definiţie una dintre cele mai apreciate accesorii pe timp de vară.

88a277c91cae72fdfea3877c3ee9da87 jpg jpeg

În zilele caniculare,pălăria cu boruri ample,asortată la o rochie vaporoasă,din material fluid,este cea mai bună soluţie,dacă ai nevoie de o ţinută şic,elegantă şi care inspiră o atitudine exclusiv feminină.

Credite foto:http://www.becomegorgeous.com/



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg