Idei de ţinute cu fusta creion

1 79853 original jpg jpeg

Fusta creion este cel mai practic model de fustă, care a devenit foarte popular în prima jumătate a secolului trecut, el fiind potrivit pentru aproape toate tipurile de siluete. Pentru că poate fi inclus în toate stilurile, iată câteva idei de ţinute cu fusta creion:

Stilul clasic caracterizează fusta cu o lungime până deasupra genunchiului. Designerii creează şi fac fuste creion mai lungi sau mai scurte, urmând structura stabilită, dar mulţi dintre ei consideră că este o abatere de la tradiţie.

Ştim că fusta creion nu are buzunare, pliuri frontale sau alte detalii. Este o fustă simplă şi foarte frumoasă, creată parcă special pentru femeile care iubesc simplitatea. Acest articol vestimentar merge foarte bine cu bluză, cămaşă, tricou, pulover etc., atâta timp cât sunt bine alese şi nu există un dezechilibru între ele. Aşa cum am spus mai sus, poţi purta fusta creion la toate stilurile - clasic, office, elegant.

Pentru stilul office, combină fusta creion cu o bluză mai elegantă sau o cămaşă, pe care le bagi în fustă – creezi o linie în jurul taliei. Alege tipul de fustă potrivit siluetei tale, neagră, maro sau verde închis. Şi ca încălţăminte, neapărat pantofi cu toc. În plus, foarte importante sunt şi bijuteriile. Ce zici de nişte perle?

pencil skirt2 jpg jpeg
office jpg jpeg

Ş pentru stilul casual ai nu număr mai mare de posibilităţi pentru ţinutele de zi cu zi. Poţi asorta fusta creion în fiecare zi cu un alt articol vestimentar în partea de sus.

camel oversize sweater jpg jpeg
mustard pencil jpg jpeg

În funcţie de anotimp şi temperatura de afară, ţinuta ta poate fi formată din fustă creion şi top, bluză, cămaşă, tricou, pulover tricotat, pulover oversize etc. În plus, acum se găsesc în magazinele de haine aceste articole vestimentare mult mai scurte, până în talie, ceea ce înseamnă că ele se termină acolo de unde începe fusta. 

scotland plaid pencil jpg jpeg
polka dot pencil jpg jpeg

,



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg