Îmbracă-te în funcţie de trăsăturile fizice

1 59875 original jpg jpeg

Culorile pe care le alegi pentru piesele tale vestimentare spun foarte multe lucruri despre tine.

Spre exemplu,dacă îţi place adesea să te îmbraci în negru înseamnă că eşti o fire introvertită şi nu vrei să ieşi în evidenţă. Pe de altă parte,dacă adori să te îmbraci în culori excentrice,înseamnă că îţi place să fii în centrul atenţiei. Însă,pe lângă acest aspect,atunci când îţi alegi culorile,trebuie să ţii cont de trăsăturile tale fizice.

Ai ochi căprui? Alege ruginiul

Persoanele care au ochii căprui pot opta pentru culori precum ruginiu sau maro,în timp ce ochilor de culoare deschisă li se potrivesc cel mai bine culori precum verde,gri sau bleu. În ceea ce priveşte culoarea părului,persoanele blonde pot purta fără nicio ezitare roşu sau negru,în timp şatenele pot opta pentru roz şi galben,iar brunetele pentru albastru electric şi oranj.

Eşti mai plinuţă? Evită culorile deschise

Este o regulă deja cunoscută,aşadar în cazul în care eşti plinuţă evită culorile deschise. Nu vei face decât să îţi scoţi în evidenţă imperfecţiunile. Poate că vrei să fii în tendinţe,însă nu uita că nu totul ţi se potriveşte. Aşadar,optează mai degrabă pentru nuanţe neutre,culori mai închise,deoarece acestea au rolul de a te subţia. Pe de altă parte,dacă eşti slabă şi înaltă,negrul nu este una dintre culorile care te avantajează.  Dacă simţi că prin felul în care te îmbraci nu ieşi din anonimat,optează pentru trei culori,şi nu două. Spre exemplu,dacă două dintre ele sunt culori vii,a treia trebuie să fie neapărat neutră.

Culori excentrice,pentru firi joviale

Turcoazul în combinaţie cu galbenul,movul cu galbenul sau albastrul electric asortat cu galben se potrivesc de minune persoanelor joviale,curajoase şi tinere. Însă,în cazul în care nu vrei să ieşi prea mult în evidenţă,optează pentru  verde în combinaţie cu bej,sau alb cu belumarin,dacă vrei să fii delicată.

Deşi esti important să te simţi bine în ceea ce te îmbraci,atunci când alegi hainele şi culorile acestora nu uita de micile sfaturi,care te vor ajuta să arăţi bine în orice situaţie.



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG