Rochii de mireasă vintage. De ce să ţii cont când le alegi

1 65041 original jpg jpeg

Cu umerii goi ori cu mânecă scurtă sau lungă, din dantelă sau tafta, orice viitoare mireasă visează cum o să arate rochia pe care o va purta, în cea mai importantă zi din viaţa ei. Multe dintre femeile care urmează să se căsătorească optează pentru rochiile de mireasă vintage.

Această rochie este aleasă pentru că spune o poveste. În plus,acaestă piesă vestimentară este rară şi originală,făcându-te să te simţi importantă.

Rochii de mireasă vintage. Sunt mai scumpe decât cele tradiţionale

În comparaţie cu orochie de mireasătradiţională,o rochie vintage  poate să fie destul de costisitoare. Şi asta pentru că este rară. Dacă totuşi nu vrei să cheltuieşti foarte mult pe rochia de mireasă,o alternativă ar fi să porţi rochia de mireasă a bunicii sau a mamei,în cazul în care acestea au păstrat-o. O altă variantă ar fi să-ţi faci propria rochie vintage,cu materiale delicate,specific vremurilor de demult.

Rochii de mireasă vintage. Sunt căutate de femeile iubitoare de obiecte vechi

Aceste rochii sunt foarte râvnite în rândul cumpărătoarelor iubitoare de lucruri vechi. Rochiile din anii '30,sunt,de obicei,mai greu de prelucrat,iar rochiile din anii 1940 sunt pentru miresele care vor să adopte un look dramatic. În schimb,rochiile din anii 1960 sunt largi în jurul mijlocului,având talia neidentificabilă,iar cele din anii 1970 au elemente renascentiste,sunt fluide şi confecţionate din materiale de calitate.  De asemenea,de multe ori,acestea acoperă gâtul.

Rochii de mireasă vintage. Ai grijă ca rochia să se potrivească măsurilor tale

Un element important pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când alegi o rochie de mireasă de epocă este să ţi se potrivească. Şi asta pentru că nimic din lume nu va putea modifica dimensiunea taliei. Totodată,nu se poate face ceva mare,din ceva prea mic.

Important este să vezi şi în ce stare se află materialul din care este confecţionată rochia de mireasă. Există anumite mătăsuri care se usucă în timp şi,dacă încerci să modifici rochia,există riscul ca aceasta să se destrame. Dacă rochia este confecţionată din satin sau dantelă,de obicei,acesta poate fi restaurată.

Credit foto:ny.racked.com



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg