La scurt timp după ce s-a vorbit despre faptul că Săndel Bălan ar fi aflat că fiica lui se mărită din vecini şi nu ar fi fost invitat la nuntă, Andreea Bălan a mărturisit că a fost invitat la evenimentul din septembrie, însă relaţia lor este una îndepărtată, vorbindu-şi doar ”strictul necesar”. 
 
”Nu mai este un subiect sensibil de mult. Aşa cum am evoluat în general, am evoluat şi la acest capitol. Mă înţeleg foarte bine cu tata şi îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relaţie foarte OK, vine şi o vede pe Clara, o vede pe Ella când doreşte el. Doar că nu locuieşte aproape de noi. Locuieşte în Ploieşti şi ne vedem foarte rar. 
 
Da, este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărţit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun şi de Paşte, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni”, a declarat Andreea Bălan pentru revista Viva! 
 
Andreea Bălan şi George Burcea, care au împreună două fetiţe, s-au căsătorit civil pe 10 august, iar pe 15 septembrie urmează să se cunune religios, dar şi să o boteze pe Clara Maria.