George Burcea a anunţat, în urmă cu câteva zile, că va lansa un roman despre violenţa domestică şi a scos la iveală amănunte dureroase despre familia lui, însă detalii teribile au fost scoase la iveală de presa mondenă.

Se pare că, în urmă cu mulţi ani, Ioan Burcea şi-a omorât concubina cu 25 de lovituri de cuţit, într-un acces de furie. Actorul George Burcea avea trei săptămâni de viaţă când nenorocirea a avut loc.

Dieta fără sport cu care Andreea Bălan a ajuns la 49 de kilograme, după două naşteri

”Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan. El devenise violent şi nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuţitul, a trecut prin nişte orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte ştim, îl părăsise şi ea. Atunci s-a enervat, s-a dus şi a omorât-o”, au declarat surse pentru Cancan.

Ioan Burcea a intrat la închisoare, şi-a ispăşit pedeapsa, iar în prezent se află în libertate.

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre noaptea de Crăciun petrecută în arest: "A început o femeie să cânte un colind sfâşietor”

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violenţa domestică, inspirat din viaţa familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.