Leu
 
Primul loc în topul bogaţilor se află, fără doar şi poate, nativii Leu. Aceştia au o predispoziţie spre a-şi crea o viaţă abundentă din toate punctele de vedere. Regalitatea este un cuvânt care îi defineşte. Leii sunt lideri înnăscuţi, ei ştiu că locul lor nu este altul decât în poziţii câştigătoare. Au un entuziasm şi o energie debordante care îi ajută să îşi îndeplinească obiectivele. Ştiu, de asemenea, să crească şi să vadă oportunităţi în orice fel de limită care le apare în cale, motiv pentru care de cele mai multe ori, ei devin figuri proeminente în domeniile lor de activitate şi bogăţia este pentru ei, o calitate intrinsecă a vieţii, potrivit garbo.ro
 
Scorpion 
 
Topul oamenilor care reuşesc să facă bani este completat de Sorpioni. Conştienţi de forţa magnetică pe care o exercită asupra celorlalţi, Scorpionii se folosesc de aceasta pentru a-şi îndeplini absolut orice obiectiv. Îi recomandă şi inteligenţa debordantă, dar şi simţul practic care îi ajută să îşi creeze strategii de succes mereu câştigătoare. De asemenea, sunt maeştri ai auto-determinării şi auto-controlului, iar acest cocktail de calităţi îi recomandă pe Scorpioni în topul nativilor capabili să atragă abundentă în viaţa lor, cu multă uşurinţă.
 
Fecioară
 
Aceşt nativi sunt calculaţi, pragmatici şi raţionali, motiv pentru care nu se vor opri niciodată din îndeplinirea dorinţelor lor. Mai mult de atât, cei născuţi în zodia Fecioară sunt înzestraţi cu determinare şi nu se lasă bătuţi niciodată. Sunt perfecţionişti în tot ceea ce întreprind, aşa încât succesul este o traiectorie de viaţă foarte sigură pentru ei. Îi mai recomandă faptul că au capacitatea de a-şi crea strategii eficiente pentru succes. Pentru aceşti nativi bogăţia este un stil de viaţă.