Care sunt semnele care îţi pot arăta că relaţia voastră este pe drumul cel bun, află mai jos: 
 
Vă gestionaţi cu uşurinţă conflictele
 
Este esenţial să îţi cunoşti partenerul mai presus de fiorii de început, îndrăgosteala intensă şi clipele frumoase petrecute împreună. Este foarte important să treceţi şi prin conflicte. Când apar certurile, observă care este dinamică voastră de cuplu în situaţiile mai puţin roz.
 
Dar cum ştii că el e alesul? Puteţi discuta pe un ton calm problemele, vă ascultaţi reciproc nemulţumirile şi încercaţi să lucraţi împreună la rezolvarea dilemelor? Atunci este clar că aveţi o relaţie matură, pregătită pentru următorul nivel.
 
În caz contrar, dacă unul dintre voi are tendinţa de a deveni agresiv şi de a menţine o atmosfera tensionată câteva zile după ceartă, este timpul să reflectezi. Comunicarea este cheia, aşa că vorbeşte deschis cu partenerul.
 
Îţi vezi viitorul alături de el
 
Cum ştii că el e alesul? Fă un exerciţiu de imaginaţie. Vizualizează-te în viitor, în mai multe ipostaze. Acasă, la job, în vacanţă, la o cină cu prietenii sau familia. Este iubitul tău lângă tine? Te bucuri de prezenţa lui? Dacă răspunsul este da, relaţia voastră e pe drumul cel bun. Omul de lângă tine te face fericită şi nu ai ezită nicio secundă să fii cu el pentru tot restul zilelor, potrivit andreearaicu.ro. 
 
Aţi vorbit deja deschis despre căsătorie
 
Iubirea şi căsătoria sunt două lucruri diferite. Dragostea este un sentiment, în timp ce mariajul reprezintă un contract absolut, care trebuie discutat în prealabil. Nu sună foarte romantic, însă este important că ambii parteneri să ştie „pentru ce semnează”.
 
Specialiştii în relaţii recomandă să ai în minte o serie de lucruri despre care să ştii că partenerul tău are aceeaşi viziune. Vreţi să vă cumpăraţi un apartament împreună? Dacă da, în ce oraş? Va doriţi copii? Vreţi să aveţi joburi stabile, pe termen lung, sau un stil de viaţă activ, cu multe călătorii? Răspunsurile la aceste întrebări sunt foarte importante şi îţi pot arata daca el e alesul pentru tine sau este timpul să mai cauţi şi alte variante.