Care sunt zodiile care nu îşi arată niciodată adevărata faţă, află mai jos:

Fecioară

24 martie, Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor

Ca partener, s-ar putea să crezi că ştii ce e în mintea unei Fecioare, dar adevărul este că nu e deloc aşa şi nici nu va fi. Fecioara face tot ceea ce trebuie să facă pentru a obţine ce vrea: banii, sprijinul sau aprobarea ta.
Cu toate acestea, nu vrea să ştii cine e şi e învăluită total în mister. Fecioara este un semn autoprotector: va face tot ceea ce e necesar pentru a-şi asigura locul în relaţie, dar nu vei ştii niciodată cât e de implicată, pentru că nu îşi împărtăşeşte sentimentele.

Rac

Dacă ai o relaţie cu un Rac, cu siguranţă eşti minţită.

Acest semn dezvăluie foarte rar cine e, ce simte şi ce gândeşte cu adevărat. Este un semn care nu are răbdare cu tine sau cu nevoia ta de a-l cunoaşte mai bine. Deşi este limitat în ceea ce priveşte dezvăluirea sentimentelor sale, el poate oferi şi mai puţin dacă îl provoci sau insişi prea mult. Nu lasă garda jos, indiferent cât ai încerca.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Ultimele zile din martie aduc tensiuni pentru zodia Berbec

Vărsător

Acest semn este foarte discret în ceea ce priveşte sentimentele lui.
Dacă Vărsătorul îşi dezvăluie adevăratul sine, s-ar putea să nu îl mai placi. Din această cauză, el încearcă să îşi ascundă adevărata faţă şi să ofere oamenilor doar ceea ce vor. Îi e teamă că nu va mai fi iubit, potrivit eva.ro