Acelaşi studiu arată că persoanele care lucrează în domeniul sănătăţii, al sportului, în artă şi comunicare au, la rândul lor, o probabilitate crescută de a călca strâmb. Dintre femeile care au participat la studiu, 85% şi-au înşelat partenerul la locul de muncă. Iată meseriile infidelilor!

  1. Domeniul bancar. Persoanele care lucrează în domeniul finanţelor au cel mai mare risc să îşi înşele partenerul de viaţă. Să fie cifrele de vină?
  2. Aviaţie. Ochii care nu se văd se uită...Un proverb care se poate „aplica” personalului din domeniul aviaţiei – piloţi, însoţitoare de zbor...
  3. Sănătate. Persoanele care lucrează în domeniul medical sunt tentate, la rândul lor, să calce strâmb. Turele lungi şi stresul sunt câţiva dintre factorii care pot contribui la acest lucru.
  4. Afaceri. Secretarele şi oamenii de afaceri se numără şi ei printre infideli.
  5. Sport. Sportivii sau antrenorii de fitness pot înşela mai des decât cei care activează în alte domenii.
  6. Domeniul artistic (muzicieni, actorie, fotografi, manechine). Când lucrezi cu arta sau cu frumuseţea, eşti mai uşor împins în păcat.
  7. Persoanele care lucrează noaptea (DJ, barmani). Noaptea, tentaţiile sunt mai uşor de găsit.
  8. Juridic (avocaţi, judecători, procurori). Oamenii care lucrează în domeniul juridic sunt inteligenţi, dar cine spune că deşteptăciunea şi infidelitatea se exclud?
  9. Comunicare (jurnalişti, relaţii publice, comunicare). Chiar dacă nu se află în fruntea clasamentului, şi cei care lucrează în comunicare pot avea relaţii extraconjugale.
  10. Instalatori, electricieni.