Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare, atât de Andreea Bălan, cât şi de Andreea Antonescu. 

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE. Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Citeşte şi: Căsătoria Andreei Bălan cu George Burcea este nulă: "Am avut un şoc"

Şi Andreea Antonescu a postat un mesaj emoţionant pe contul ei de Instagram prin care îşi anunţă fanii că trupa ANDRE revine pe scenă.

"I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunţăm la ele", a scris ea.

Un teaser al noului lor single – Reset la inimă – a fost distribuit pe reţelele sociale, inclusiv pe YouTube.

ANDRE, formaţia românească cu cele mai mari vânzări

Andrè este o formaţie dance alcătuită din Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, înfiinţată în 1998 în România. Au debutat cu albumul La întâlnire în 1999, câştigând trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, Noapte de vis.

Cu toate că au fost mereu în atenţia presei datorită versurilor sexuale şi a hainelor sexy, precum şi a deselor scandaluri dintre componente , formaţia a primit în 2002 patru discuri de platină şi unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formaţia românească cu cele mai mari vânzări.

Cele două au avut o influenţă foarte mare asupra tinerelor, lansând moda platformelor, denumite generic "şenile", a codiţelor, a fustelor mini şi a sânilor evidenţiaţi cu sutiene push-up.

La începutul anului 2001, cele două artiste se despart din cauza neînţelegerilor care au apărut între ele. Andreea Bălan continuă să facă un duo cu Alina Sorescu. Însă, colaborarea dintre cele două s-a spulberat după doar şase luni.

În acelaşi an, componentele trupei ANDRE încearcă o împăcare, concretizată prin realizarea unui nou album – O noapte şi-o zi. A fost şi ultima dată când cele două au lucrat împreună.

Sursă: wikipedia.org