Motivele?

Este foarte uşor de întreţinut, arată foarte cool şi a fost adoptată în ultimul timp de tot mai multe vedete de la Hollywood. Dua Lipa, Selena Gomez, Margot Robbie, Diane Kruger şi Chloe Moritz au spus adio şuviţelor lungi în favoarea unui bob maleabil, ideal pentru zilele de vară!


“O tunsoare de lungime medie, texturată, bobul poate fi purtat de oricine. Indiferent de tipul părului sau de fizionomia clientei. Un alt atuu? Este uşor de întreţinut, de aranjat şi pune foarte bine în valoare tehnicile de balayage, foarte în vogă acum,” explică Bogdan Mirică, Trainer Londa Professional. Fie că optezi pentru pentru un bon lung clasic (Lob), o variantă asimetrică, texturată sau una cu breton, bobul este cu siguranţă coafura momentului!


Tunsorile bob sunt foarte versatile, iar coafarea lor nu necesită multe produse de styling, ne asigură hairstylistul Londa Professional.

“Întreţinerea de zi cu zi este uşoară, dar trebuie să fii atentă la câteva detalii care fac diferenţa. Este important să optezi pentru un balsam de păr care hidratează podoaba capilară, care îi oferă strălucire. Astfel, bobul va fi mai uşor de pieptănat, protejat de electrizare şi rupere,” ne sfătuieşte Bogdan Mirică.Alte produse de styling indispensabile pentru un bob impecabil?

”Nu trebuie să dedici foarte mult timp coafatului – aspectul messy şi texturat este în tendinţe. Ai nevoie de o cremă leave-in, uşor modelatoare pentru un look casual şi lejer. Dacă foloseşti instrumente de styling, ai neapărat nevoie de un produs cu protecţie termică şi efect hidratant. Pentru un efect glossy, mizează pe un produs special pentru strălucire,” recomandă hairstylistul Londa Professional.


Credit foto: www.tophairstyles2018.com; www.hairstylo.com