Cum arată un garaj banal transformat în cinema

1 76550 original jpg jpeg

Gisellei Loor i-a luat ceva timp să-şi convingă soţul să schimbe garajul cu un loc de cinema. Cei doi au explorat această idee, însă construcţia unei noi încăperi i-ar fi costat mai mult. Aşa că s-a optat pentru conversia garajului într-un cinema unde şi oaspeţii pot fi primiţi. CasoTeca îţi prezintă cum arată un garaj banal transformat în cinema.

Spaţiul era cel al unui garaj standard, cu pardoseală din beton şi o uşă de garaj operaţională. Procesul de conversie a început prin înlăturarea mecanismelor uşii de garaj şi construirea unui perete în faţa uşii de de acces. Dacă pe viitor vor decide să vândă locuinţa, spaţiul ar putea fi uşor readus la tipul de garaj.

Cum arată după lucrările de conversie

După finalizarea lucrărilor, pereţii garajului au fost tapetaţi cu postere, designul canapelelor a fost creat de proprietari, iar materialul folosit este unul de exterior, tocmai pentru că familia are şi un câine. Aşa, canapelele sunt mult mai uşor de întreţinut.

Cuplul are două băieţi, de 14, respectiv 15 ani, care-şi invită prietenii şi folosesc acest spaţiu.

Pereţii au fost izolaţi, iar acest lucru a făcut ca noua cameră să fie rezistentă la zgomot. Aparatele de aer condiţionat ale casei puteau deja să facă faţă încăperii suplimentari, aşa că nu a mai fost nevoie de instalarea unui nou aparat.