Astrologul Alexandra Coman a enumerat culorile speciale pentru luna iunie, care dau abilităţi remarcabile fiecărui nativ din zodiac în parte. În această lună, spune astrologul, este important să lucrăm mult la trasformarea noastră personală, mentală, la suflet, la spirit, la energie, la vibraţie. Iar culorile ne ajută, ne stimulează în tot ceea ce facem. Iată în continuare ce culori aduc noroc şi bunăstare fiecărei zodii. Nu trebuie să te îmbraci zilnic în portocaliu, de exemplu, ci poţi avea asupra ta un accesoriu în această nuanţă, un pix, un colier colorat în portocaliu, şi te vei bucura de energie pozitivă în această lună.

Berbec

În luna iunie, tu ai nevoie de culoarea argintie sau de un accesoriu care să conţină argint ori să fie colorat în argintiu. Tu eşti conectată foarte mult la lumea nevăzută, la zona de karmă, casa a IV-a, cea mai de jos casă a astrogramei, cea mai ascunsă. Domeniul şi tărâmul lumii nevăzute şi al secretelor celor mai adâncii este alocat Berbecului în luna iunie, iar argintiul îţi susţine intuiţia de care ai nevoie, abilitatea de a vedea dincolo de măştile celor din jur.

Taur

Ţi se recomandă să porţi culoarea portocaliu, în orice nuanţă, în orice intensitate. Dacă nu poţi purta această culoare, poţi să ai asupra ta un pix de această culoare, un post-it, pe care îl poţi ţine în geantă, în buzunar. Portocaliul te va ajuta pe zona financiară; vei echilibra zona aceasta şi vei gândi bine în termeni de afaceri, vei lua decizii bune, vei avea imaginaţie şi creativitate, care te vor ajuta în proiectele tale.

Gemeni

Galbenul este culoarea ta în luna iunie. Aceasta îţi stimulează zona sănătăţii, activitatea mentală, îţi dă tonus psihic şi susţinere fizică. Galbenul este culoarea care te va ajuta să străbaţi cu fruntea sus această lună şi cu multă energie. Iar energia aceasta o poţi transforma în proiecte foarte frumoase şi stimulante pentru tine şi pentru cei din jurul tău.

Rac

În luna iunie, Racul lucrează tema comunicării în relaţiile cu cei din jur. Este vorba despre comunicarea cu persoane care joacă un rol important în viaţa nativilor din această zodie. Racul este semnul astral care are nevoie de verde-închis, cât mai mult, pentru că acesta aduce stabilitate, coerenţă, înţelepciunea de a comunica cum trebuie, aduce lucruri pozitive pe zona relaţională.

Leu

Treci printr-o multitudine de trăiri. Universul îţi alocă în această lună sectorul lumii nevăzute – al morţii, renaşterii şi transformării. Foarte mulţi Lei se vor transforma extrem de mult, vor avea parte de nişte trăiri, vibraţii extraordinare, şi au nevoie de o culoare care să îi conducă în această zonă a spiritualităţii mistice, adică de indigo. Îţi poţi descarca un wallpaper indigo pe calculator, poţi să ai un pix sau un creion în culoarea aceasta, penttru că indigo îţi dă puterea de a trece prin orice transformare experiementezi luna aceasta.

Fecioară

În iunie, Fecioara pleacă pe un drum al spiritualităţii. Culoarea care te stimulează şi te ajută să înţelegi misterele Universului, să înţelegi şi să studiezi lumea nevăzută, să explorezi fenomenul ezoteric, să asculţi vocea interioară, să te conectezi la alte culturii şi, poate, să întâlneşti potenţiali parteneri din alte culturi, este albastru-închis. Culoarea aceasta te stimulează foarte mult, te ajută şi te sprijină în tot ceea ce faci.

Balanţă

Tu ai parte de multă emoţie în această lună. Te axezi pe carieră şi pe ascensiune socială, pe studiu şi examene. Chiar dacă sunt restricţii legate de interacţiunea de la om la om, examenele se pot da şi online. În tot ceea ce ţine de ascensiune socială, carieră, evoluţie, maturizare şi împlinire socială te ajută culoarea gri.

Scorpion

Culoarea alocată Scorpionului este lila. Aceasta te va susţine să creezi conexiuni între tine şi cei din jurul tău, să creezi parteneriate, să te implici în proiecte de grup, Culoarea lila te ajută foarte mult în a activa ascensiunea ta socială, mai precis te ajută să o “pavezi”. Purtând asupra ta obiecte în lila vei putea să vorbeşti oamenilor pe limba lor, pe emoţiilor lor şi să îi atragi spre tine.

Săgetător

Tu ai de lucrat mult tema mentalului. E posibil să te simţi puţin părăsită, abandonată, să nu ştii unde să te duci, să nu ştii direcţia. Culoarea care te va ajuta să te aliniezi la tine, la mentalul tău, la relaţia cu Divinitatea, care este foarte puternică (tu eşti guvernat de Jupiter, marele benefic), este violet-închis. Tu trebuie să restaurezi legătura cu divinitatea şi cu vocea interioară, iar culoarea care te va ajuta este violet-închis, fără doar şi poate.

Capricorn

Chiar dacă în semnul tău se petrec trei retrogradări, acestea sunt pozitive, stimulante pentru semnul cu zodiacal şi care te ajută să lucrezi mult cu tine. Ai nevoie de energie să transformi, să schimbi, iar culoarea roşu te ajută mult în această lună. Roşu îţi dă energie vitală, te susţine, te echilibrează în tot ceea ce faci.

Vărsător

Tu trebuie să lucrezi tema finanţelor. Zona financiară este foarte importantă în luna iunie. Ai de rezolvat şi de luat nişte decizii importante privind banii, posesiunile materiale, iar culoarea verde-închis activează abundenţa, banii şi mai ales planeta Venus, care acum este în retrogradare în semnul Gemeni până pe 25 iunie. De aceea, luna aceasta poartă verde-închis ca să faci bani sau să îţi rezolvi problemele legate de bani.

Peşti

Culoarea norocoasă pentru Peşti în această lună este turcoaz sau culoarea peruzelei. Aceasta te va ajuta să comunici, pentru că în această lună vei avea, probabil, mult de vorbit. Vei avea mult de gândit şi multe lucruri de rezolvat cu cei din jurul tău, iar turcoazul te va ajuta foarte mult în aceea ce ai tu de împărtăşit celorlalţi. Îţi va da claritate, coerenţă, aplomb, hotărâre în a te exprima celor din jur.

 

@unsplash