De când cariera lui Ashton Kutcher a început în 1998 cu „That 70's Show‟, s-au aflat multe despre viaţa lui personală. S-a căsătorit şi a divorţat de Demi Moore, apoi a început o relaţie cu Mila Kunis cu care a şi întemeiat o familie. Probabil că ai auzit despre eforturile sale de combatere a traficului de persoane. Cu toate acestea, există un detaliu despre Kutcher pe care a reuşit să-l menţină ascuns multă vreme: are un frate geamăn. Cei doi s-au născut în 1978 într-o familie americană tipică şi au o legătură excepţională care demonstrează că puterea iubirii fratelui poate face minuni.

Părinţii lui Kutcher nici măcar n-au ştiut de la bun început că Ashton mai avea un frate geamăn. „Doctorul le-a spus părinţilor mei: „Ar fi bine să-i daţi un nume şi să-l botezaţi. Este posibil să nu supravieţuiască‟, a spus Michael Kutcher, fratele lui Ashton.

Citeşte şi:

Cine sunt gemenii francezi mutilaţi de operaţiile estetice. Au origini nobile şi preocupări savante

La naştere, s-a observat că are paralizie cerebrală care urma să-i dea tulburări motrice. „Am o mobilitate limitată la braţul drept şi la mâna dreaptă. Am un caz foarte uşor de paralizie cerebrală‟, a spus el pentru publiaţia „The Hill‟ şi a adăugat: „Port ochelari, un aparat auditiv şi am diicultăţi de vorbire‟. Când cei doi fraţi au ajuns la vârsta de 13 ani, au început să apară problemele serioase pentru Michael, iar viaţa întregii familii a fost perturbată. Atunci, Ashton s-a gândit cu adevărat să-şi ia viaţa, dar dintr-un motiv extraordinar.

Inima fratelui lui Ashton Kutcher s-a oprit la 13 ani