Care sunt nativii care vor suferi în 2020 în plan amoros, află mai jos:

Taur

Nativii din Taur ar putea trece prin clipe mai puţin plăcute în 2020. Ceea ce părea a fi o poveste de dragoste demnă de filme s-ar putea transforma, cu o viteză fulgerătoare, într-un morman de regrete şi amintiri. De obicei, Taurii se despart greu spre deloc de persoana iubită, aşa că cei care vor face pasul decisiv vor avea, probabil, sute de motive serioase. Nici gând de capricii, trădări sau decizii luate la cald. Deopotrivă pasionali şi calculaţi, nativii din Taur vor şti cu exactitate când e momentul pentru a spune "adio". De obicei, mult mai târziu decât ar fi trebuit.

Aceste zodii îşi vor întâlni marea iubire în 2020. Horoscopul dragostei arată excelent pentru Vărsători

Capricorn

Dacă au de cine să se despartă, Capricornii o vor face cu un profesionalism demn de o cauză mai bună. Dacă nu, vor găsi ei pe cineva în timp util. Este în firea lor să trăiască la intensitate maximă, chiar dacă în jumătate din timp stau singuri, iar în cealaltă fie se ceartă, fie iubesc pătimaş. Asta doar atât timp cât nu găsesc persoana potrivită. Atunci când îşi vor cunoaşte sufletul-pereche, la fel de imprevizibil şi misterios ca şi ei, Capricornii vor deveni de nerecunoscut - cuminţi, loiali şi prietenoşi. Dar mai este timp până atunci, iar 2020 se anunţă numai bun pentru câteva despărţiri răsunătoare, potrivit observator.tv.

Fecioară

Pentru Fecioare despărţirea este o chestiune de ordin matematic. Calcul rece, precizie de ceasornicar, totul plănuit, aranjat, organizat şi executat după manual. Atunci când spun "adio" nativii din Fecioară sunt deja cu gândul la următoarea aventură, iar în mintea lor plecaţi de multă vreme. Mai rămânea doar de făcut anunţul. Puţine Fecioare umblă cu jumătăţi de măsură. Fie sunt îndrăgostite peste cap şi loiale, fie n-au nici cea mai mică emoţie. Orice, însă nu monotonie şi compromis. Iar cele care se află într-o situaţie delicată probabil au început, oricum, organizarea unei despărţiri de toată frumuseţea, ce urmează a fi prezentată concis partenerului, cândva prin 2020.

Cele mai curajoase femei din horoscop. Zodia Săgetător e dependentă de adrenalină