La doar câteva luni după ce a anunţat divorţul de Simina, What's Up, pe numele lui Marius Ivancea, s-a îndrăgostit nebuneşte după ce s-a despărţit de Simina. El iubeşte tot o blondă, iar drept dovadă că sentimentele sunt puternice, cei doi şi-au făcut tatuaje identice. 
 
 
”De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relaţie de 9 ani şi de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te îndrăgosteşti Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️????.
 

M-am despărţit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit şi da, nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine şi viaţa merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️”, a transmis What’s Up pe reţelele de socializare.
 
 
Anunţul privind divorţul de Simina a fost făcut chiar de artist, care a făcut public un mesaj pe Instagram: ”Au fost nouă ani frumoşi cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obişnuinţă. Te iubesc ca om, Simina, îţi mulţumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât şi pentru toate momentele grele din care am învăţat ce nu vrem de la viaţă, dar am crescut. Ne aşteaptă o viaţă lungă în faţă, sper să-ţi găseşti sufletul pereche şi să primeşti tot ce n-am putut eu ca barbat să-ţi ofer.”, a scris el. 
 
Marius Ivancea, solistul ce este cunoscut drept What’s Up, s-a căsătorit civil şi religios cu Simina în august 2016. Naşi le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.