Zodiile care fac cele mai bune perechi

PEŞTI – RAC

Racul este un semn de apă considerat unul dintre cele mai sensibile din zodiac, mereu atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui şi la problemele celor cu care intră în contact. Din acest motiv, perechea formată din Rac şi Peşti este considerată una dintre cele mai potrivite. Dualitatea Peştilor este temperată de calmul Rac şi îi determină pe primii să renunţe la lumea imaginară în care au tendinţa să se refugieze.

TAUR – FECIOARĂ

Una dintre cele mai reuşite perechi zodiacale. Taurii sunt cunoscuţi pentru faptul că se bucură chiar şi de cele mai simple lucruri din viaţă, un lucru excelent pentru nativul Fecioră, care este prin definiţie sensibil şi atras de tot ceea ce înseamnă natură. Ambele semne zodiacale sunt cunoscute pentru faptul că sunt practice, un pic materialiste şi întotdeauna ancorate în realitate. Fiind amândouă semne de Pământ, se implică activ în viaţa de familie.

Zodiile care fac cele mai bune perechi

SĂGETĂTOR – BERBEC

Semne de foc, dornice să descopere lucruri noi, să exploreze, să cucerească, să facă lucruri inovative. Printre calităţile comune se numără optimismul, determinarea şi un spirit dornic de aventură. Săgetătorii au tendinţa de a favoriza lucrurile dinainte stabilite şi simt nevoia de a şti întotdeauna care este drumul pe care trebuie să meargă, înainte de a face primul pas. Berbecul este însă mai relaxat şi îi oferă întotdeauna partenerului sprijinul pe care îl caută şi de care are nevoie.

CAPRICORN – SCORPION

Două energii diferite, însă o pereche aproape perfectă. Capricornul este un semn de pământ, Scorpionul unul de apă, dar unirea lor devine o forţă de apreciat, notează dcnews.ro. Capricornii sunt responsabili, duc o viaţă agitată şi au de depăşit numeroase provocări. Scorpionii au reputaţia de a fi răzbunători, însă natura Capricornului este singura care îi poate domoli, făcând din acesta partenerul perfect.