Care sunt zodiile care vor suferi în următoarele luni, află mai jos: 
 
Berbec 
 
Povestea de dragoste pe care o trăieşti se va destrăma brusc şi neaşteptat. Când vei simţi că relaţia funcţionează mai bine ca niciodată, vei descoperi că iubitul se întâlneşte pe ascuns cu o altă femeie. Dezamăgirea va fi profundă şi vei putea merge mai departe doar cu ajutorul prietenilor.
 
Taur
 
Eşti o fire impulsivă şi devii agresivă în momentul în care eşti nervoasă şi lupţi să-ţi impui punctul de vedere. Din cauza energiei negative pe care o transmiţi uneori, majoritatea prietenilor se vor îndepărta treptat de tine.
 
Gemeni
 
Instabilitatea emoţională a iubitului te va face să rămâi singură, neconsolată şi cu multe semne de întrebare asupra a ceea ce s-a întâmplat. Te vei trezi într-o dimineaţă singură în pat, fără hainele iubitului în dulap şi cu un trandafir lăsat pe preşul de la intrare.
 
Leu
 
Îţi vei surprinde iubitul în pat cu cea mai bună prietenă şi vei face un scandal monstru, marcat de ţipete şi jigniri dureroase. Vei face chiar tu bagajul partenerului şi-i vei da pe amândoi afară din casă, potrivit divahair.ro
 
Balanţă
 
Bărbatul cu care flirtezi de ceva timp se va îndepărta brusc, devenind indiferent şi rece. În ciuda sentimentelor tale pentru el, acesta îţi va mărturisi că îşi doreşte să fiţi doar prieteni, lucru care îţi va aduce numeroase stări negative.