Din dorinţa de a fi mereu în centrul atenţiei, unii nativi aleg să ”calce” pe cadavre şi să lase urme adânci în sufletele celor care aleg să trăiască. 
 
Care sunt zodiile care duc viaţă dublă fiind infidele, află mai jos: 
 
1. Berbec
De cele mai multe ori, Berbecii se lasă purtaţi de val şi ajung să pice în ispită. Acţionează din instinct şi pun întotdeauna sentimentele în faţa gândirii raţionale, lucru care îi determină să îşi înşele partenerul de viaţă. Se plictisesc foarte repede, caută mereu ceva nou, iar atunci când intervine rutina, pentru ei relaţia nu mai prezintă interes şi se simt liberi să îşi caute fericirea în altă parte.
2. Gemeni
Gemenii au nevoie de libertate şi flexibilitate pentru a fi fericiţi, iar atunci când nu au parte de aceste lucruri, aceşti nativi nu se mai simt confortabil în relaţia de cuplu. Flirtează cu uşurinţă, se simt bine atunci când primesc complimente, adoră să socializeze, iar de aici şi până la a-şi înşela partenerul de viaţă mai este doar un pas. În plus, zodia îi determină pe aceşti nativi să prefere întotdeauna dualitatea, indiferent că vine vorba despre obiecte sau despre relaţia amoroasă. Pot fi puşi în situaţia de a avea două relaţii în acelaşi timp, potrivit Avantaje. 
 
3. Peşti
Peştii sunt atraşi mereu de lucrurile diferite pe care le observă în alte locuri. Întotdeauna ceea ce văd în exterior este mult mai interesant decât ce au ei şi vor fi tentaţi să obţină cu orice preţ acel lucru, potrivit bustle.com. Pot începe o nouă relaţie în timp ce deja sunt implicaţi în alta şi reuşesc să se ascundă atât de bine, încât nimeni nu ar putea bănui vreodată că duc o viaţă dublă.