Iată ce alimente trebuie să conţină dieta ta!

1. Alimente care elimină grăsimea de pe burtă - Migdale

Aceste alimente nu sunt bogate doar în vitamina E şi în proteine​​,ci conţin şi numeroase fibre care oferă senzaţia de saţietate pentru o durată mai lungă de timp. Aşa că mănâncă un pumn de migdale pe post de gustare.

2. Pepene verde

Pentu că acest fruct conţine 82 % apă. Din acest motiv,te simţi sătulă pentru mult timp. De asemenea,apa din penenele verde îndepărtează excesul de sodiu prezent în organism. Este bogat în vitamina C şi o cană cu pepene verde conţine 100 de calorii.

3. Alimente care elimină grăsimea de pe burtă - Fasole

Dacă consumi fasole în mod regulat vei reuşi să scapi de grăsimea de pe abdomen,să dezvolţi  muşchii corpului şi să-ţi îmbunătăţesti digestia. Adaugă aceste legume în dieta ta,dacă vrei să ai un abdomen ferm.

4. Legume cu frunze verzi

Vrei să obţii un abdomen plat instantaneu? Dacă da,mănâncă legume cu frunze verzi. Acestea sunt extrem de scăzute în calorii,pline de fibre,vitamine şi minerale,care ajută la eliminarea apei în exces din corp,fără a provoca balonare şi disconfort.

5. Alimente care elimină grăsimea de pe burtă - Castravete

Este un aliment cu puţine calorii şi care te revigorează. Acesta conţine aproximativ 96 % apă şi doar 45 de calorii,de aceea este indicat să-l consumi dacă vrei să scapi de colăceii de pe abdomen.

6. Avocado

Este un fruct minunat datorită substanţelor nutritive pe care le conţine. Avocado este bogat în fibre. Din acest motiv apare senzaţia de saţietate. Prezenţă acizilor graşi monosaturaţi care se găsesc în avocado ard grăsimile de pe abdomen.

7. Alimente care elimină grăsimea de pe burtă - Fulgii de ovăz

Pentru un abdomen ferm,consumă fulgi de ovăz la micul dejun. Aceştia au puţine calorii,furnizează energie corpului tău pe tot parcursul zilei şi reduc nivelul colesterolului.

8. Apa

Dacă vrei să previi apariţia colăceilor de pe abdomen hidratează-ţi corpul. Dacă bei cel puţin 2 litri de apă,în fiecare zi,vei scăpa de toxinele din organism.

9. Alimente care elimină grăsimea de pe burtă - Mere

Aceste fructe sunt bogate în fibre,ceea ce face să te simţi sătulă. Evită să combini merele cu alte fructe,deoarece acestea oferă organismului maximul de substanţe nutritive de care are nevoie.

10. Mentă

Pe lângă faptul că tratează numeroase afecţiuni şi că linişteşte problemele digestive,menta te ajută să elimini grăsimea de pe abdomen. Pentru a avea un abdomen plat consumă mentă sub formă de ceai.


Citeşte şi:

Sfaturi pentru un abdomen plat

Sfaturi de întreţinere pentru un abdomen tonificat