Iată 6 exemple de mesaje pe care nu ar trebui le i le trimiţi niciodată partenerului tău, potrivit relatii.net.

1. ”Ursuleţ, pisoi, dulceaţă etc.”

Iubitul sau soţul tău vrea să se simtă bărbat şi aşteaptă o atitudine corespunzătoare faţă de sine. Astfel de diminutive îl vor enerva. Mai ales dacă se repetă prea des.

Citeşte şi: De ce înşeală bărbaţii? 4 lucruri care îl deranjează la tine, dar nu ţi le spune

2. ”Mă duc la o petrecere, nu-mi scrie, voi fi ocupată.”

Tu ai fi încântată să citeşti un astfel de mesaj? Şi ce gânduri ţi-ar provoca? Cred că această atitudine nu va fi pe placul nimănui. Mai devreme sau mai târziu, un astfel de mesaj îi va provoca iritare.

3. ”Eşti atât de plictisitor şi enervant!”

Criticile din partea persoanei dragi, în special aruncate în reţea, sună ca o palmă peste faţă. Poate că sunt bine meritate, dar trebuie să vorbiţi faţă în faţă, pentru a-i explica şi motivul acestei afirmaţii.

4. ”Dacă nu-mi răspunzi chiar acum, ne despărţim!”

Este nerezonabil să ameninţi cu ruperea relaţiei, din cauza unui astfel de fleac. Poate că este ocupat cu ceva important sau nu a auzit sunetul mesajului. O astfel de ameninţare s-ar putea întoarce împotriva autorului său.

5. ”Mă iubeşti tare?”

Nu te supăra dacă bărbatul se va ”aprinde” din cauza acestui mesaj. Astfel de întrebări nu fac decât să enerveze bărbaţii.

Citeşte şi: 15 întrebări care îţi spun în ce stadiu se află relaţia voastră de cuplu.

6. ”De ce nu-mi răspunzi?”

Pot fi multe motive. În plus, fiecare dintre noi vrea să fie singur cu gândurile sale. Dacă îl bombardezi cu mesaje în acest moment şi chiar vii cu pretenţii, rişti să-i provoci iritare.

Sursa foto: Pixabay