Ia în calcul faptul că iubitul tău nu-ţi spune ce îl deranjează, însă dacă faci unul, două sau toate lucrurile de mai jos, atunci aşteaptă-te ca el să se îndepărteze şi să îşi dorească să plece din relaţie.

Citeşte şi: Top 3 cele mai sexy femei în pat. Zodia Berbec este pasiunea întruchipată

Iată 4 tipuri de comportament ale femeilor, de care bărbaţii sunt deranjaţi, dar nu o spun, potrivit relatii.net.

1. Neglijenţa zilnică

Orice bărbat observă dacă acasă iubita sa se îmbracă neglijent, uitând de adevărata ei frumuseţe. Un halat vechi sau un tricou bărbătesc, părul nespălat legat în coc, precum şi petele de mâncare rămase pe haine, evident că nu vor fi pe placul omului drag. O astfel de apariţie poate îndepărta bărbatul, oricât de strânsă ar fi relaţia lui cu femeia.

2. Vocabularul vulgar

Niciun bărbat nu va tolera vocabularul obscen al iubitei sale. Dacă va auzi astfel de cuvinte la adresa sa, el îi va răspunde în acelaşi mod. Deşi bărbaţii pot recurge adesea la cuvinte dure, ei nu doresc să le audă din gura femeii iubite.

Pentru mulţi bărbaţi femeia este o fiinţă dulce, sofisticată şi minunată, care poate dărui dragoste şi afecţiune, şi nu prietenul cu care se relaxează în weekend într-un bar la un pahar de bere.

3. Obiceiurile dăunătoare

Fumatul şi consumul de alcool sunt cele mai dezgustătoare obiceiuri pe care le poate avea o femeie şi bărbaţii ştiu asta. Dacă femeia a întrecut limita, iar iubitul ei a văzut-o, nimic nu o va salva de furia şi dezgustul lui.

Bărbaţii nu acceptă nici femeia fumătoare. Deşi ei înşişi pot fi văzuţi adesea cu ţigara în mână, nu le place să sărute sau să îmbrăţişeze femeia de la care miroase a fum. Bărbaţii au un concept, dacă doamna fumează, atunci nu-i pasă de sănătatea ei şi nu vrea copii în viitor.

Citeşte şi: Tu ştii care e partenerul tău ideal în funcţie de zodie? Săgetător şi Leu, cel mai longeviv cuplu

4. Gelozia patologică

Multe femei consideră că, dacă bărbatul este cu ea într-o relaţie de iubire, comunicarea cu alte doamne este strict interzisă pentru el. O astfel de fată se comportă ca o proprietară, invadând spaţiul personal al iubitului (îi verifică telefonul, poşta şi chiar buzunarele). Când femeia se comportă astfel, bărbatul se ascunde de ea sau rupe comunicarea.