Care este explicaţia şi ce anume oferă acest statut nativilor Balanţă, Berbec şi Vărsător?

Balanţa

Potrivit magului, aceşti nativi combină în sine simbolurile egalităţii şi dorinţa de a conduce, dorinţa de a ajuta aproapele şi egoismul, scrie relatii.net.
Adesea, egoistul din Balanţă învinge sentimentul de ajutor reciproc. Potrivit lui Messing, reprezentanţii acestui semn zodiacal pentru a-şi atinge scopurile sunt capabili să manipuleze oamenii, şi chiar să le facă rău.

Citeşte şi: 9 motive pentru care zodia Leu este unică. Iubeşte fără limite, nu renunţă la visurile sale şi învinge întotdeauna

De ce sunt atât de speciali Balanţele? Messing a spus că escrocii născuţi în această zodie, au o carte rea în horoscop. Iar cei care se nasc sub o stea armonioasă, devin oameni calmi şi buni, care nu fac niciodată rău altora. Însă, şi unii şi alţii au foarte bine dezvoltat sentimentul de a intui şi a prezice situaţia.

Berbec

Messing considera că Berbecii merg spre obiectivul lor datorită temperamentul incredibil, pe care puţini reuşesc să-l frâneze. De asemenea, aceşti nativi au obiceiul să poarte o mască şi să nu trădeze cine sunt cu adevărat.

Ei pot crea cu uşurinţă impresia falsă despre capacităţile lor, precum şi câştiga încrederea unor oameni complet necunoscuţi. Messing era convins că Berbecii în constelaţia zodiacală – sunt cei mai buni oratori şi lideri. Aceştia tind să fie lideri, şi radiază o energie incredibilă, care adesea este transmisă la distanţe mari.

Citeşte şi: 5 obiceiuri pe care le ai şi nu ştii că îţi aduc nefericirea. Renunţă imediat la ele!

Vărsător

Despre Vărsător, clarvăzătorul a spus că acesta este unul dintre cele mai complexe şi slab studiate semne ale zodiacului. Messing presupunea că în acestă zodie se nasc multe personalităţi celebre şi talentate. Şi totul este pentru că Vărsătorii văd lumea diferit decât majoritatea pământenilor.

Ei sunt capabili să vadă lucruri frumoase, chiar şi în cele mai banale mărunţişuri. În acelaşi timp, Vărsătorul radiază întotdeauna pozitivism şi este gata să-l împărtăşească cu alţii. Din acest motiv, vampirii energetici caută cu plăcere să comunice cu ei.