Berbec
Nativii Berbec îşi doresc foarte mult să iasă în evidenţă, iar atunci când nu au cu ce se lăuda, găsesc ei o poveste pe care să o înflorească îndeajuns de mult încât să îi facă pe cei din jur să se minuneze şi să îi asculte cu mult interes. Sunt persoane blânde, calde, dar impulsive, vulcanice, iar atunci când cineva nu le oferă validare, nu au încredere sau le pun la îndoială veridicitatea informaţiilor, se înfurie şi încep să mintă fără nicio remuşcare.

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au o dorinţă acerbă de a fi mereu pe primul loc. Ar face orice pentru succes, chiar dacă ar însemna să îşi trădeze aproapele sau să le pună beţe-n roate competitorilor săi. Sunt genul de persoane care pot inventa poveşti doar pentru a strica imaginea persoanelor pe care le consideră superioare lor. Sunt altruişti, dar până la un punct şi doar în cazul în care cei care au nevoie de ajutor le sunt foarte dragi.

Citeşte şi: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Bani pentru zodia Rac, veşti excelente pentru Gemeni

Săgetător
Nativii Săgetător mint fără să vrea. Dar atunci când încep să povestească un neadevăr, nu se mai pot opri. Adaugă detalii şi informaţii pe bandă rulantă, transformând o situaţie de importanţă minimă, într-un adevărat război inventat. Sunt persoane altruiste, însă atunci când îşi doresc să obţină ceva, îşi folosesc toate armele şi mint fără remuşcare, doar pentru a-şi obţine credibilitatea în faţa celor din jur.