Fii sigur că iubitul sau soţul tău nu va dori să te audă spunând-i aceste cinci fraze, aşa că evită pe cât posibil:

1. ”Nu eşti capabil de nimic”

În primul rând, pentru bărbat, o astfel de frază poate fi un semnal că nimic nu-ţi place. Dacă bărbatul a făcut ceva greşit (după părerea ta) sau nu a făcut deloc, vorbeşte cu el, scrie site-ul relatii.net. Mai mult, rostind frecvent această frază, vei obţine exact ceea ce spui.

Citeşte şi: Tehnici de cucerire! 7 fraze care vor topi inima oricărui bărbat

2. ”Mă iubeşti?”

Probabil fiecare bărbat a auzit măcar o dată această întrebare. Mulţi vor răspunde pozitiv după o pauză de stupoare. O astfel de frază îi ia pe bărbaţi prin surprindere.

Bărbatul îşi arată sentimentele prin acţiuni. Dacă vezi câte face pentru tine, dar nu-ţi spune această frază, apreciază-i acţiunile şi arată-i în schimb iubirea ta. Sau vorbeşte despre ea.

3. ”Aşa cum era de aşteptat.”

Această frază devine pentru bărbat un semnal că nu are rost să încerce să mai facă ceva. Pentru că întotdeauna aştepţi că va eşua. Dacă bărbatul a făcut ceva şi nu a reuşit, mai bine susţine-l cu vorbe bune, hrăneşte-l cu sprijinul tău.

Citeşte şi: Femeile din zodiac Rac, printre cele mai bune soţii. O ai acasă? Preţuieşte-o toată viaţa

4. ”Avem nevoie de bani, du-te şi câştigă”

Când bărbatul îşi întreţine familia şi ca răspuns aude această frază, interesul lui pentru succes treptat dispare. Pentru că oricât ar câştiga, pentru femeie este puţin. Cadouri, rochii frumoase, restaurante – spune mulţumesc pentru tot ceea ce face pentru tine.