Ştim că sprâncenele cresc foarte greu, iar lucrul pe care-l poţi face pentru a obţine sprâncene mai groase este renunţarea la pensat. Însă există şi alte modalităţi prin care poţi stimula creşterea lor. Câteva uleiuri au proprietăţi incredibile care favorizează creşterea naturală a părului, şi anume:

Ulei de ricin

Uleiul de ricin este considerat cel mai eficient remediu pentru creşterea părului. Este o sursă importantă de acizi graşi Omega-3, care hrănesc firele de păr de la rădăcină şi stimulează circulaţia sângelui. Aplică câteva picături de ulei de ricin pe sprâncene, masează zona, după care lasă-l să acţioneze 20 de minute. Şterge cu o dischetă şi spală-te pe faţă cu apă călduţă. Repetă tratamentul natural în fiecare seară.

Ulei de nucă de cocos

Au fost demonstrate calităţile excelente pe care le are uleiul de nucă de cocos asupra pielii şi părului. Aplică ulei de nucă de cocos direct pe sprâncene şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Repetă tratamentul natural în fiecare seară.

Ulei de arbore de ceai

Datorită proprietăţilor sale antifungice şi antibacteriene, uleiul de arbore de ceai stimulează creşterea părului şi deschiderea porilor. Amestecă două picături de ulei de arbore de ceai cu două linguri de ulei de măsline. Aplică soluţia obţinută pe sprâncene, masând câteva secunde. Lasă-l să acţioneze peste noapte. Repetă tratamentul natural în fiecare seară.

Ulei de susan

Cunoscut pentru capacitatea sa de a întări foliculii de păr, uleiul de susan poate ajuta şi el la obţinerea unor sprâncene mai groase. Masează sprâncenele cu ulei câteva minute, după care lasă-l să acţioneze peste noapte. Repetă tratamentul natural în fiecare seară.


Credit foto: www.independent.co.uk