Butonii,eleganţi şi de efect

Cu 100 de lei poţi găsi seturi de butoni chiar simpatice,mai jucăuşe sau mai sobre. Indiferent pentru ce optezi,nu uita să ţii cont şi de stilul lui,dacă vrei să ajungă să îi şi poarte. În cazul în care este îndrăgostit de gadgeturi,optează pentru accesorii cu imaginea unui smartphone sau cu forma unui obiectiv foto. Va aprecia inventivitatea.

Un abonament la cursuri de dans

În funcţie de zona în care locuieşti poţi găsi oferte la abonamente chiar mult sub 100 de lei. Dansul te ajută să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit,te energizează,te ajută să socializezi şi,dacă participaţi amândoi,să sudaţi mai bine relaţia. Nu îl trimite,însă,la un curs de dansuri populare,dacă el ascultă hip-hop. De cele mai multe ori,pentru că vor să o facă pa macho-man,bărbaţii pot strâmba din nas numai auzind de cursuri de dans. Tu îl ştii cel mai bine. Unii,puşi în faţa faptului răsuflă uşuraţi. Alţii stau în continuare băţoşi. Pentru categoria din urmă,ia mai bine un abonament la sală... să tragă de fiare.

O bijuterie... o brăţară din piele

Nu toţi bărbaţii poartă bijuterii,dar dacă iubitul tău nu are nimic împotriva lor,poţi găsi brăţări sau inele din diverse materiale chiar foarte drăguţe,în limita a 100 de lei. În caz contrar,caută un ceas. Găseşti multe reduceri în perioada aceasta,aşa că ai toate şansele să îţi atragă atenţia ceva simpatic,în buget.

O cămaşă

Ştii vreun bărbat care să aibă destule cămăşi sau tricouri în dulap? Şi se mai plâng de noi,că ne luăm mereu pantofi şi poşete. Bine,poate raportul este uşor dezechilibrat,dar nu despre asta vorbeam. Revenind,deci,o cămaşă ar putea să te scoată din impas. Păstrează bonul pentru cazul în care,brusc,nu îi mai place culoarea sau îi e prea mică (caz în care merge de minune şi abonamentul la sală… subtil,aşa).

Un poster

Nu te gândi la un poster cu Justin Bieber. Ci la unul cu tine. În funcţie de cât de mult îţi permiţi (dacă locuieşte singur,cu tine,sunteţi căsătoriţi sau stă în cămin),poate fi un portret simpatico sau o imagine provocatoare,cu tine într-o bluză mai decoltată.