Taur

Încăpăţânat peste măsură, nativul Taur nu iartă din orgoliu. Preferă să rămână certat cu cineva decât să ierte şi să meargă mai departe. Cu toate astea, nu are tăria de a se răzbuna, pentru că în sufletul său mai există şi o oarecare doză de bunătate. Nu suportă să fie rănit şi nici nu prea stă la discuţii când vine vorba de a-i ierta pe cei care l-au atacat.

Leu

Nativul Leu nu iartă cu uşurinţă, chiar dacă şi el şi-ar dori să fie iertat de multe ori. Are tendinţa să exagereze în privinţa faptelor, ba chiar să dramatizeze şi i se pare că şi o vorbă spusă în glumă de un apropiat este o ofensă pentru el. Se atacă foarte repede şi nu suportă să fie criticat de nimeni. Nu îi uită pe cei care îi fac rău.

Fecioară

La cât este de perfecţionistă, nativa Fecioară nu iartă nici cea mai mică greşeală. Preferă să încheie o prietenie de lungă durată sau o relaţie dacă ceva a supărat-o. De asemenea, este şi foarte răzbunătoare, motiv pentru care nimeni nu scapă nepedepsit. Îi place să se răzbune şi să întoarcă totul cu aceeaşi monedă, uneori chiar înzecit. Mulţi o consideră malefică.

Scorpion

Nativul Scoprion nu aşteaptă neapărat o scuză, ci o întreagă paradă în onoarea sa. Ia lucrurile mult prea personal chiar şi atunci când o persoană îi spune că planurile s-au anulat din pricina unui factor extern. Este foarte supărăcios şi sensibil, unde mai pui că e şi foarte sceptic? Îşi imaginează că toţi au ceva cu el şi că îl mint ori de câte ori au ocazia. Chiar dacă unii îşi mai calcă pe inimă şi îşi cer scuze în faţa lui, tot nu au nicio şansă.

Capricorn

Acest nativ pretinde că iartă, când de fapt nu o face niciodată şi asta pentru că este o fire mult prea rece şi detaşată emoţional. Pur şi simplu, nu poate uita lucrurile rele din viaţa sa şi are tendinţa să eticheteze persoane pe care nu îi mai poate vedea cu ochi buni oricât s-ar chinui ele. Îi place să îl facă pe cel de lângă el să se simtă atât de vinovat, încât să îşi ceară scuze zilnic şi să se simtă dator în a se revanşa.

Sursă foto: www.mammimoney.com