Eşti atrasă de oamenii care îţi seamănă

În urma numeroaselor studii care au vrut să descopere ce determină atracţia dintre un barbat şi o femeie, cele care au fost puse să vizualizeze poze cu diverşi bărbaţi au ales persoane cu trăsături asemănătoare cu ale lor. De aceea, concluzia a fost că tindem să manifestăm atracţie pentru cei care ne seamănă.

Cauţi persoane care îţi amintesc de părinţi

Adeseori se întâmplă să fim atraşi de persoane care ne duc cu gândul la părinţii noştri. De exemplu, persoanele care au părinţi cu diferenţe mari de vârstă între ele au tendinţa să îşi aleagă parteneri maturi.

Alcoolul modifică percepţia

După câteva pahare de vin, există probabilitatea să te simţi mai atrasă de anumiţi parteneri decât ai fi fost de obicei. De aceea, este indicat să stai departe de alcool, cel puţin la primele întâlniri.

Persoanele indisponibile sunt mai atrăgătoare

Principiul fructului interzis este valabil şi în relaţii. Partenerii care nu sunt disponibili îţi pot părea mai atrăgători, chiar dacă eşti în căutarea unei relaţii serioase, ci nu a unei aventuri.

Hainele roşii te fac irezistibilă

Este cunoscut faptul că bărbaţii preferă femeile îmbrăcate în roşu. De ce? Această culoare îi incită şi le trezeşte simţurile de vânători.

Zâmbetul este atrăgător

În momentul în care zâmbeşte, o femeie transmite mesajul că poate fi mai uşor de abordat şi că se simte bine în pielea ei. Pe de altă parte, la polul opus, bărbaţii misterioşi, cu o mină de seriozitate,  care nu zâmbesc des sunt percepuţi a fi mai atrăgători.