Se afla în vacanţă în Bali atunci când zona a fost curpinsă de un cutremur puternic. A fost trezită din somn din zgomotul infernal şi de faptul că totul se mişca în jurul său. Seismul a avut 5.7 grade pe scara Richter, dar s-a simţit la intensitate mult mai mare, spune Iulia.

Citeşte şi: Nicoleta Nucă se pregăteşte de nuntă: “Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general”

A reuşit să se calmeze şi să aştepte să vadă deznodământul care, din fericire, a fost unul liniştit.

"Dormeam şi simţeam că ceva se mişcă, dar nu se mai opreşte. Nu m-am mai deranjat să mă dau jos din pat, că am zis că dacă e cutremur, cât o să ţină. Încerc sa nu mă gândesc la cea mai proastă variantă, dar da, te gândeşti la ce a i făcut în viaţa ta, că nu îţi dai seama niciodată când vine sfârşitul" a declarat Iulia Vântur la Antena Stars.

Vedeta a vorbit în acelaşi interviu şi despre motivul pentru care a decis să revină în România, deşi îşi croise o carieră tocmai în îndepărtata India. Iulia Vântur a intrat în lumea actoriei pentru filmele de la Bollywood, acolo unde s-a bucurat de un real succes.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a recunoscut că a mers la psiholog după ce a văzut imaginile cu Papadopol şi noua iubită

"De fiecare dată când revin îmi văd părinţii, oamenii dragi, prietenii buni şi ma încarc tot timpul cu energie. Însă programul e nebun, pentru că de dimineaţa până seară alerg în multe direcţii să rezolv totul. Nu-i anunţ pe părinţii mei pentru că mama se pregăteşte de parcă e Revelion, Crăciun şi vreau doar să se bucure ca sunt acolo, de asta de multe ori nu îi spun." a completat Iulia Vântur.