Ioana Ginghină şi-a sunat psihologul pentru că ştia sigur că va avea nevoie de terapie. Apoi, şi-a sunat fostul soţ despre care a spus că a fost, la rândul lui, “terminat” de ipostaza în care a fost surprins.

Citeşte şi: Ioana Ginghină şi-a deschis sufletul după divorţul de Alexandru Papadopol: ”Nu voi intra prea curând într-o relaţie!”

"Nu mi-a fost uşor. Când am văzut imaginile am sunat imediat la psiholog să ştiu cum fac cu Ruxi. Apoi l-am sunat pe el. Era şi el terminat, nu avea niciun chef să se vadă chestia aia. Îţi dai seama,a dat cu bâta-n baltă. Asta a fost. Nu mi-a picat bine, dar bănuiam ceva şi nu am fost aşa şocată. Cumva aşa, de ce zice lumea", a mărturisit actriţa, potrivit Antena Stars,

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au rămas în relaţii bune

Divorţul a fost unul dureros de ambele părţi, susţine vedeta, însă de dragul fiicei lor, Ruxandra, cei doi au rămas în relaţii foarte bune. Mai mult, Ioana are un real sprijin în fostul soţ, inclusiv la o ajuta în probleme cotidiene.

Citeşte şi: Anna Lesko şi DJ Vinnie nu s-au despărţit în relaţii bune! Motivul pentru care l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei

El nu şi-a refăcut viaţa. Viaţa e mai complexă. Trebuie să găseşti un om care să îţi îndeplinească nevoile. (...) Da, i-am şi spus. Mie îmi plac bărbaţii, eu iubesc bărbaţii El e tatăl copilului meu. Întotdeauna Alexandru va fi special în viaţa mea şi şi eu voi fi specială în viaţa lui. Mă ajută acum foarte mult. Am mai mult ajutor acum de la el. Face tot posibilul să mă ajute, nu numai ca mamă, ca tot ceea ce înseamnă viaţa mea. Dacă mi se strică maşina tot la Alexandru apelez, tot el îmi va schimba cauciucurile de iarnă", a declarat Ioana Ginghină.