Dorel Vişan a povestit, într-o emisiune la Antena Stars, că s-a vindecat de boala sa cronică de ficat cu puterea minţii! Vişan fusese diagnosticat cu hepatită cronică virală, iar medicii nu i-au dat foarte multe şanse. A căutat terapii alternative şi metode pentru a învinge boala.

Citeşte şi: Cum previi contaminarea hepatitei C

În plus, actorul a făcut mărturii şi despre momentul în care şi-a pierdut soţia şi s-a refugiat în alcool.

„În India a fost un mare înţelept care spunea aşa: Dacă ai o suferinţa şi există o cale de a scăpa de ea, nu trebuie să îţi faci probleme. Urmăreşti calea respectivă şi ai scăpat, dar dacă nu există nicio cale de a scăpa de ea, atunci nu are rost să îţi faci probleme. (...)

Niciodată nu am vorbit despre viaţa mea intimă, nu le expun. Eu am avut o mare suferintă, soţia mea s-a îmbolnăvit foarte tânără. Avea 48 de ani şi a plecat. Am avut o cădere psihică, rămăsesem cu copiii, în urmă cu 26 de ani. Această cădere psihică o au foarte mulţi oameni, din cauză că noi nu mai înţelegem că nu putem trăi unii fără ceilalţi, iar dezvoltarea noastră nu se face prin nou, ci prin ceilalţi. Şi am avut o cădere psihică şi unde poţi sa te aduni? În băutură care te distruge.

M-am întâlnit cu o prietenă care mi-a zis „de ce faci asta? Nu e bine. Trebuie să mergi să înveti o metodă de autoapărare împotriva stresului, metoda Silva. Care este foarte bună şi a zis: imaginează-ţi că ai fi murit tu şi nevastă-ta ar fi trăit. Ce s-ar fi întâmplat? Se chinuia înfiorător. Ai văzut? Tu i-ai oprit chinul prin această longevitate a ta, dar problema este că o jeleşti. Şi de aici a pornit! Eram spre ciroză/. De la 1 la 10 eram la 7. Atunci am plecat şi am învăţat foarte multe lucruri în India, Tibet, Japonia. Eu am vorbit cu ficatul, l-am luat în braţe şi l-am mângâiat.” a mărturisit Dorel Vişan, la Antena Stars.