Locuinţa celor doi a devenit neîncăpătoare de când au devenit părinţi pentru a doua oară, motiv pentru care cei doi au decis să se mute.

Astfel, ei au ales o locuinţă mai mare, aflată la o stradă distanţă de zona în care locuiesc acum. Mai mult de atât, Adela Popescu a oferit detalii inedite despre locuinţa în care se vor muta în curând.

Lora, în doliu. Mama cântăreţei a murit după o lungă suferinţă:”Ai plecat cu jumătate din inima mea!”

„Este o casă minimalistă, ţin foarte mult la anumite detalii, îmi doresc un parchet într-un anumit fel, pereţii să fie drepţi aşa cum visez, îmi doresc nişte perdele speciale, nişte băi ca la hotel, vreau să o facem aşa cum trebuie, ca să nu avem nici un regret mai târziu. Nu o să aşteptăm un curent stilistic, pentru că mi se pare că acestea sunt trecătoare. O să facem totul basic şi vom modifica din nuanţe. Dacă la un moment dat ne plictisim de o culoare, schimbăm perdelele şi covorul sau tapetul”, a spus Adela Popescu, potrivit Libertatea.

Ba mai mult, ea a dezvăluit că noul dressing va fi mai mic decât cel în prezent: ”Şase bluze de proastă calitate ajung în total să te coste mai mult decât dacă ţi-ai cumpăra trei bune, pentru că se scămoşează, se strică, se decolorează, aşa că am devenit mult mai selectivă la haine şi dressingul o să fie foarte mic”, ne-a declarat Adela Popescu.

Tily Niculae are probleme în ultimul trimestru de sarcină:”M-au terminat!”

”Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi şi 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spaţioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărţită şi atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuţii noştri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, ne-a spus vedeta PRO TV. Adela şi-a dorit să rămână în aceeaşi zonă şi pentru că în apropiere locuiesc părinţii ei, dar şi mama lui Radu, care îi ajută la creşterea celor doi copii.