Astfel, în cadrul unui interviu, Adelina Pestriţu a recunoscut că este o femeie geloasă, însă acest sentiment nu o încearcă atunci când vine vorba de relaţia pe care Virgil o are cu cea mai importantă femeie din viaţa lui: fetiţa lor, Zenaida.

What’s Up nu-şi revine din trauma divorţului de Simina? Artistul face declaraţii incredibile: „Plâng întruna”

„În general, dacă vorbim despre alte femei în apropierea soţului, da, sunt geloasă, pentru că orice femeie este geloasă, dar dacă vorbim despre relaţia pe care copilul meu o are cu tatăl ei, ar fi absurd să fiu geloasă. Mai vin persoane la mine şi-mi spun că-şi cer scuze şi speră să nu mă supăr, dar Zenaida seamănă atât de mult cu Virgil. Pe bune? Este taică-su, adică logic că seamănă. Sunt mândră că seamănă cu el pentru că eu îl iubesc pe soţul meu şi am făcut-o din iubire şi e normal să-l văd pe el în miniatură', a povestit Adelina, potrivit Viva!.

De asemenea, ea spune că nu are nicio problemă cu faptul că  fiica ei seamănă atât de bine cu Virgil Şteblea, aşa cum se întâmplă în cazul altor femei. „Ştiu că sunt femei de genul ăsta, dar cred că este doar un motiv pentru care să se mai ia puţin de partenerii lor. Nu vreau să cred că simt acea gelozie pe copilul meu. Eu nu vreau să cred că sunt astfel de femei.

Horoscop săptămâna 9-15 decembrie cu Camelia Pătrăşcanu. Aceşti nativi vor câştiga bani cu nemiluita

Vreau să cred că există acele mame care se bucură că cei mici seamănă cu tatăl lor pentru că la un moment dat au văzut lucruri bune. Chiar dacă în unele familii s-au produs rupturi şi mai sunt discuţii, au văzut ceva bun în oamenii ăia, s-au îndrăgostit de ei. Categoric e o mândrie', a mai spus bruneta, completând că pe măsură ce Zenaida creşte, începe să ia şi din trăsăturile ei. „Cei din jurul meu îmi spun că a început să semene şi cu mine, dar eu nu-mi dau seama'.