Adelina Pestriţu a fost criticată dur de internauţi după ce a mers la Milano în plină epidemie de coronavirus, iar acum vedeta a explicat ce se întâmplă. Mai exact, ea a dezvăluit că de zece zile nu şi-a mai văzut fiica.

Gata, nu mai e un secret. Ce substanţe interzise a consumat George Burcea, soţul Andreei Bălan. Anunţul făcut de autorităţi

Văzând panica generată de temutul coronavirus prezent mai nou şi în Europa, dar mai ales în Italia, chiar dacă Milano nu se afla (cel puţin la momentul respectiv) pe harta oraşelor intens afectate, am preferat să recurg la metodă de autoizolare. Această este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva, fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici… stau în casă de la venirea mea în ţară pentru că sunt o fire precaută şi responsabilă cu mine şi cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluţia la care am recurs eu urmând indicaţiile autorităţilor şi propria mea conştiinţa.’, a scris Adelina Pestriţu pe blogul personal.

Ioana Ginghină s-a îndrăgostit şi e mai fericită ca niciodată: "După divorţ, credeam că nu mă voi mai căsători vreodată"

De asemenea, ea a mărturisit că îi este extrem de dor de fiica ei, însă a preferat să fie precaută.

„Am intrat în această autoizolare conştientă că timp de două săptămâni activitatea mea din Social Media nu va mai fi una la fel de intensa si diversa. Este o situatie de moment care va trece. În câteva zile se va termina acesta perioada de autoizolare în ceea ce mă priveşte şi voi reveni la ritmul intens de postări cu care v-am obişnuit. Vă mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aştept s-o strâng în braţe. Până atunci va invit să-mi fiţi alături. Chiar şi izolată’ pot fi alături de voi şi asta este un motiv de bucurie”, mai precizat ea.