Astfel, în cadrul unui vlog, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au vorbit despre motivele care le-au determinat să renunţe la trupa Andre. 
 
”Noi am crezut foarte multe lucruri greşite una despre alta şi noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta ani de zile. N-am vrut să-mi fii în preajmă, pentru că complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta şi a tatălui tău, care îmi spuneaţi: Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta! Când eu eram mică, m-aţi făcut să mă simt netalentată!”, a spus Andreea Bălan, în vlogul ei. 

 
 
De asemenea, şi Andreea Antonescu a vorbit pe vlog despre complexele din adolescenţă: ”Erau orgoliile atât de mari şi frustrările acumulate în Andre atât de multe şi preferam atât de mult să ne învinovăţim una pe cealaltă şi să ne amintim numai ce a făcut cealaltă şi faptul că noi n-am greşit, noi n-am făcut nimic,. Tu n-ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine!”, a spus şi Andreea Antonescu.
 
Imaginile inedite au fost filmate chiar în ziua în care Andreea Bălan s-a căsătorit civil cu George Burcea, alături de care are două fetiţe. Andreea Bălan şi Andreea Antonescu s-au reunit de curând, când au lansat piesa ”Pe repeat”.