Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani, la sfârşitul anului trecut, însă a fost descoperită abia după trei săptămâni.

Deşi nimeni nu ştia ca fosta prezentatoare TV să fi suferit de vreo boală gravă, medicul Monica Pop a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Boala neştiută a Cristinei Ţopescu. Avea atacuri de panică în direct: ”Erau pregătiţi să bage publicitate!”

„După părerea medicală, ca să spun aşa, a fost un lucru care nu se soldează de obicei decât rar cu deces, şi anume o tulburare de ritm cardiac. Deci, inima nu mai merge, ca să înţeleagă toată lumea, în ritmul normal, deci între bătăi trebuie să fie aceeaşi distanţă. Nu s-a mai întâmplat, şi aceste tulburări de ritm pot să dea stop cardiac, ceea ce s-a şi întâmplat. Stopul cardiac e cauza de moarte a absolut oricui, dar el este generat de ceva', a spus Monica Pop, la „Sinteza zilei'.

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, duminică, 12 ianuarie 2020, după ce vecinii au sunat îngrijoraţi la Poliţie. Prezentatoarea nu mai fusese văzută de mai bine de trei săptămâni. Cristina Ţopescu avea 59 de ani.

Ancheta în cazul morţii Cristinei Ţopescu se complică. Ce au găsit medicii în stomacul fostei prezentatoare TV

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.