Mihai Constantinescu a fost deseori în vizorul jurnaliştilor, graţie melodiilor sale ce nu vor putea fi uitate vreodată, precum "O lume minunată", dar şi prin prisma relaţiilor controversate pe care le-a avut.

Mihai Constantinescu a fost căsătorit timp de 28 de Mihaela.  Între ei, spune astăzi Mihaela, a fost iubire adevărată, chiar dacă el era cu 14 ani mai în vârstă decât ea.

Mihai Constantinescu, relaţie cu Anastasia Lazariuc

În timpul căsniciei lor, s-a speculat că artistul ar fi avut o relaţie cu Anastasia Lazariuc. Amantlâcul devoalat de Mihaela Constantinescu ar fi avut loc în anul 1990. Fosta nevastă a mers acasă la el, de la aeroport, fără să îi mai ceară să o ia spre casă. Aceasta a găsit-o pe Anastasia pe patul ei.

”În acea zi s-a întâmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoşteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în ţară, i-a obţinut cetăţenia, a obţinut casă pentru ea şi copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu”, a declarat fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, pentru Tango.

 

Anastasia Lazariuc: "Nu s-a pus problema niciodată despre o căsătorie între noi"

La rândul ei, Anastasia Lazariuc a vorbit în cadrul unui interviu despre cum l-a cunoscut pe Mihai Constantinescu şi despre relaţia dintre ei. 

Cei doi au făcut cunoştinţă la Chişinău, ulterior au devenit prieteni, colegi şi chiar parteneri de viaţă.

„Când am venit eu în România şi am adus-o şi pe Ileana, sigur că Mihai m-a ajutat, m-a sprijinit pentru că nu ştiam pe nimeni aici şi uite aşa s-a creat o colaborare cu Mihai Constantinescu, publicului i-a plăcut şi lucrurile au mers de la sine”, a declarat Anastasia Lazariuc, la Antena 1.

Relaţia lor a luat sfârşit şi peste mai mulţi ani Mihai Constantinescu a declarat că Anastasia Lazariuc ar fi vrut să se mărite cu el, artista însă, a spus că este o minciună.

„E foarte urât din partea lui, pentru că nu s-a pus problema niciodată despre o căsătorie între noi. Eu dacă mi-aş fi dorit să mă mărit,  mă măritam, nu cu Mihai Constantinescu. Dar nu mi-am dorit acest lucru”, a declarat ea.

Surse: ea.md, pro2